Foccacia z cebulą

Foccacia z cebulą
Foccacia z cebuląFragment książki

Składniki

na zaczyn

  • 150 ml wody
  • 5 g świeżych drożdży
  • 1 łyżeczka cukru

na ciasto właściwe

  • 30 g mąki z sorgo
  • 30 g tapioki
  • 25 g skrobi ryżowej
  • 10 g mąki z ciecierzycy
  • 5 g łupiny babki jajowatej
  • 1 łyżka oliwy
  • ½ łyżeczki soli

dodatkowe

  • woda
  • ⅓ łyżeczki soli
  • 1 cebula czerwona lub biała
  • 2 łyżki oliwy
Okładka książki "Chleb bezglutenowy i inne wypieki"
Okładka książki "Chleb bezglutenowy i inne wypieki"materiały prasowe
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?