Frittata warzywna z tofu

Frittata warzywna z tofu według przepisu Moniki Mrozowskiej
Frittata warzywna z tofu według przepisu Moniki Mrozowskiejmateriały prasowe

Składniki

  • 6 jajek
  • 50 g tofu
  • 1 duża czerwona papryka
  • 1 duża biała cebula
  • 1 ugotowany duży ziemniak
  • 100 g ugotowanej, zielonej
  • fasolki szparagowej
  • 1 mały pęczek dymki
  • 1 łyżka jasnego miso
  • ½ łyżeczki soli
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 2 łyżki masła
4

Frittata warzywna z tofu - przygotowanie:

Okładka książki Moniki Mrozowskiej "Zdrowa kuchnia rodzinna"
Okładka książki Moniki Mrozowskiej "Zdrowa kuchnia rodzinna"materiały prasowe
Frittata z pomidoramiStyl.pl