Grzanki z grilla

Pyszna przekąska
Pyszna przekąska123RF/PICSEL

Składniki

  • długa bułka
  • 10 dag masła
  • 2 opakowania mozzarelli mini (przekrojone na pół)
  • 20 dag startego na tarce żółtego sera
  • zioła: pietruszka, bazylia, tymianek
  • ząbek czosnku

Jak elegancko zaprezentować danie na talerzu?

Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Ryż ze szpinakiem i serem fetaStyl.pl
Na Żywo
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?