Indyk pachnący ziołami

Smak gulaszowi nadaje podsmażone mięso, dlatego jego kawałki wrzuć na rozgrzany olej
Smak gulaszowi nadaje podsmażone mięso, dlatego jego kawałki wrzuć na rozgrzany olejPicsel123RF/PICSEL

Składniki

  • 1,5 kg piersi z indyka
  • średniej wielkości cebula
  • papryczka chili
  • 2–3 łyżki masła klarowanego
  • 2,5 łyżeczki curry w proszku
  • 1,5 l bulionu mięsnego
  • 500 g papryki czerwonej
  • 300 g porów
  • 150 g
  • mrożonego groszku
  • sól
  • pieprz
  • 2 liście laurowe
1 godz. 0 min
8
Najlepszy sposób na indyka z warzywamiInteria KulinariaInteria Kulinaria
Rewia
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?