Kotleciki rybne

Kotleciki rybne
Kotleciki rybne123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 kg sprawionych ryb słodkowodnych (leszcz, okoń, lin)
  • 20 dag surowego boczku
  • 1 średnia cebula
  • 2-3 ząbki czosnku
  • 2 jajka
  • 1 jajko ugotowane na twardo
  • 1 sucha bułka kajzerka
  • 1-2 szklanki mleka
  • 4 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 1 szklanka bułki tartej
  • olej do smażenia
  • 15 dag gęstego jogurtu naturalnego
  • 2-3 łyżki majonezu
  • 4 łyżeczki musztardy np. sarepskiej
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku
  • sól
  • pieprz
Wakacje w Portugalii: LizbonaStyl.pl
Świat & Ludzie
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?