Reklama

Kurczak z pieczarkami i boczkiem

Z kuchni włoskiej.

Z kuchni włoskiej.

Składniki:

Cebula

Filety z kurczaka

Boczek

Masło

Pieczarki

Ocet balsamiczny

Sok winogronowy

Pieprz czarny

Sól

Galka muszkatołowa

Papryczka chili

Pokrój mięso, cebulę i boczek. Podsmaż boczek z cebulą, dodaj masło i wodę. Dopraw mięso solą i pieprzem. Obtocz w mące. Umieść na patelni. Wlej ocet balsamiczny. Odparuj ocet. Dodaj drobno pokrojone chili i gałkę muszkatołową. Dodaj sok winogronowy. Dodaj pokrojone pieczarki, masło, dopraw solą i pieprzem.

Reklama
Styl.pl
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Strona główna INTERIA.PL
Polecamy