Naleśniki doskonałe

Nie bójcie się wegańskich naleśników i róbcie wszystko tak jak przy tradycyjnych: jeśli uznacie, że ciasto jest za gęste, dodajcie łyżkę mleka, jeśli po odstaniu będzie za rzadkie, wsypcie łyżeczkę mąki
Nie bójcie się wegańskich naleśników i róbcie wszystko tak jak przy tradycyjnych: jeśli uznacie, że ciasto jest za gęste, dodajcie łyżkę mleka, jeśli po odstaniu będzie za rzadkie, wsypcie łyżeczkę mąkimateriały promocyjne

Składniki

  • 3/4 szklanka mleka roślinnego
  • 1/2 szklanki mąki pszennej (70 g)
  • 3 łyżki aquafaby
  • 2 łyżki oleju
  • szczypta soli
"Jadłonomia po polsku" autorstwa Marty Dymek
"Jadłonomia po polsku" autorstwa Marty Dymekmateriały promocyjne
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?