Pęczotto z botwinką i fetą

Pęczotto z botwinką i fetą, fot. Magdalena Cielenga-Wiaterek
Pęczotto z botwinką i fetą, fot. Magdalena Cielenga-WiaterekStyl.pl/materiały prasowe

Składniki

na 4 porcje

  • 1 szklanka pęczaku
  • 1 pęczek botwinki
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 łyżki oleju rzepakowego lub słonecznikowego
  • 200 g fety (można pominąć)
  • ½ pęczka natki pietruszki
  • ½ pęczka koperku
  • 1 łyżka posiekanego świeżego rozmarynu
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki świeżo zmielonego pieprzu
  • 1 litr bulionu warzywnego
Okładka książki "Zielenina na talerzu"
Okładka książki "Zielenina na talerzu" Styl.pl/materiały prasowe
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?