Pieczeń rzymska z farszem z porów

Pieczeń rzymska z farszem z porów
Pieczeń rzymska z farszem z porów123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 kg porów
  • sól
  • 25 g masła
  • pieprz
  • 200 g serka topionego o smaku śmietankowym
  • 8 łyżek bułki tartej
  • 150 ml mleka
  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 500 g mieszanego mielonego mięsa
  • 500 g metki wieprzowej (surowa kiełbasa z bardzo drobno mielonego mięsa)
  • 100 g suszonej prażonej cebuli
  • 1 jajko
  • 2 łyżki musztardy
  • natka pietruszki do dekoracji
  • tłuszcz do brytfanki
Roladki z kurczaka z suszoną śliwkąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Życie na gorąco
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?