Pieczeń z fasolką

Zdrowe i pożywne danie
Zdrowe i pożywne danie123RF/PICSEL

Składniki

  • 60 dag schabu bez kości
  • 2 podwójne filety z kurczaka
  • 10 dag wędzonego boczku
  • 60 dag fasolki szparagowej mrożonej
  • 1 cebula
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • 3 łyżki mąki
  • 1 szklanka bulionu warzywnego
  • 1 szklanka mleka
  • 10 dag tartego żółtego sera (np. gouda)
  • 1 żółtko
  • 3 łyżki masła
  • 4 łyżki oleju
  • sól, pieprz, cząber
  • tłuszcz do formy
Redaktor naczelny Twojego STYLU Jacek Szmidt o kryteriach wyboru Kobiety RokuStyl TV
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?