Risotto z całego kalafiora

Risotto z kalafiora
Risotto z kalafioramateriały prasowe
Risotto z całego kalafiora
Risotto z całego kalafiora materiały prasowe

Składniki

  • 1 kalafior
  • 1 mały słoiczek marynowanych grzybków
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 szklanka warzywnego bulionu
  • 120 ml białego wytrawnego wina
  • 40 g sera parmezan, Grana Padano lub Asiago
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • 1 łyżka posiekanego lubczyku
Okładka książki Jagny Niedzielskiej "Bez resztek. Kuchnia zero waste, czyli nie wyrzucaj pieniędzy i jedzenia"
Okładka książki Jagny Niedzielskiej "Bez resztek. Kuchnia zero waste, czyli nie wyrzucaj pieniędzy i jedzenia"materiały prasowe
Fragment książki
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?