Sałatka z pieczonych buraczków

Można użyć sałaty, rukoli lub roszponki
Można użyć sałaty, rukoli lub roszponki123RF/PICSEL

Składniki

  • upieczony burak
  • garść sałaty
  • 80 g sera koziego
  • garść orzechów włoskich
  • świeży tymianek
  • sos winegret

Jak elegancko zaprezentować danie na talerzu?

Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności123RF/PICSEL
Portugalska sałatka z tuńczykiemStyl.pl
Na Żywo
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?