Sałatka z pieczonych buraczków

Można użyć sałaty, rukoli lub roszponki
Można użyć sałaty, rukoli lub roszponki123RF/PICSEL

Składniki

  • upieczony burak
  • garść sałaty
  • 80 g sera koziego
  • garść orzechów włoskich
  • świeży tymianek
  • sos winegret

Buraka obierz i pokrój na dowolne kawałki. Na talerzu ułóż umytą i osuszoną sałatę, dodaj pokruszony ser kozi i kawałki buraczków. Posyp tymiankiem, orzechami włoskimi i polej sosem winegret. Podawaj z pieczywem.

Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności
Sztuka platingu bije rekordy popularności
+11
Portugalska sałatka z tuńczykiemStyl.pl
Na Żywo
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?