Przygotowanie:
Piekarnik rozgrzej do 180°C. Do miski wsyp mąkę, dodaj Kasię, cukier, wodę i żółtka. Zagnieć ciasto, zawiń w folię i odłóż na 30 minut do lodówki. Ciasto rozwałkuj na stolnicy podsypanej mąką, wyłóż nim natłuszczoną formę do tarty o średnicy około 26 cm. Wierzch ciasta nakłuj widelcem, przykryj papierem do pieczenia i wsyp 2-3 garście fasoli. Piecz w temperaturze 180°C, aż ciasto uzyska złoty kolor. Usuń papier z obciążeniem i odstaw do ostygnięcia.
Przygotuj krem - czekoladę roztop w kąpieli wodnej, zdejmij z ognia. Dodaj serek mascarpone, wymieszaj łyżką. Krem nałóż na ostudzony spód ciasta, udekoruj owocami. Posyp cukrem pudrem, udekoruj skórką otartą z limonki i listkami mięty.
Zobacz także: