Zrazy z ogórkiem i boczkiem

Rolady możesz urozmaicać, np. zawijać z pokrojonymi w cienkie plastry pieczarkami albo z papryką konserwową. Nieźle smakują też z cienką kiełbasą (trzeba ją oczywiście obrać ze skórki)
Rolady możesz urozmaicać, np. zawijać z pokrojonymi w cienkie plastry pieczarkami albo z papryką konserwową. Nieźle smakują też z cienką kiełbasą (trzeba ją oczywiście obrać ze skórki)123RF/PICSEL

Składniki

  • 1-1,3 kg wołowiny zrazowej
  • 15 dag wędzonego boczku
  • 5 niedużych kiszonych ogórków
  • 2 średnie cebule
  • 10 łyżeczek ostrej musztardy
  • 5 łyżek oleju lub smalcu
  • 5 łyżek mąki
  • sól, pieprz, papryka słodka
Roladki z białej ryby z wędzonym łososiemStyl.pl
Twoje Imperium
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?