Zupa rybna z małżami, krewetkami, łososiem i dorszem

Zupa rybna z małżami, krewetkami, łososiem i dorszem
Zupa rybna z małżami, krewetkami, łososiem i dorszemmateriały prasowe

Składniki

  • 200 g fileta z łososia norweskiego bez skóry
  • 200 g fileta z dorsza, bez skóry i ości
  • 400 g małży norweskich, bez skorupek
  • 100 g krewetek, nieobranych
  • 2 cm świeżego imbiru
  • ½ szt. czerwonej papryczki chilli
  • ½ łodygi trawy cytrynowej
  • 50 ml oliwy z oliwek
  • 800 ml bulionu rybnego
  • 50 ml créme fraîche
  • 100 ml śmietany 18%
  • 1szt marchewki
  • 1szt selera
  • szczypiorek z cebulką
  • 1 ząbek czosnku
  • sól i pieprz
  • chleb razowy
Styl.pl/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?