Anna Lewandowska zdradziła, co je na śniadanie

Nie od dziś wiadomo, że pożywne śniadanie to podstawa. Anna Lewandowska doskonale o tym wie i dlatego, nigdy o nim nie zapomina. Niedawno opublikowała zdjęcie, na którym widać, od jakiego posiłku zaczyna dzień.

Anna Lewandowska jest w drugiej ciąży. Doskonale wie, że w tym okresie powinna szczególnie o siebie dbać
Anna Lewandowska jest w drugiej ciąży. Doskonale wie, że w tym okresie powinna szczególnie o siebie dbaćFaceToFaceReporter

Kiedy Anna Lewandowska potwierdziła, że jest w drugiej ciąży, jej fani nie kryli zachwytu. Od tego czasu każde kolejne zdjęcie trenerki, które pojawia się w mediach społecznościowych budzi jeszcze większe zainteresowanie mediów. Wszyscy z niecierpliwością wyczekują aż żona popularnego piłkarza po raz kolejny pochwali się swoimi ciążowymi krągłościami. Mała Klara już za kilka miesięcy zostanie starszą siostrą.

Jak powszechnie wiadomo, Anna Lewandowska prowadzi zdrowy tryb życia. Zbilansowana dieta oraz intensywne treningi to dla niej codzienność.

Nawet w ciąży nie rezygnuje z aktywności fizycznej, jednak w tym okresie stara się tak bardzo nie przemęczać. Ćwiczy sporo, bo trzy razy w tygodniu, ale są takie dni, kiedy po prostu odpuszcza i stawia na odpoczynek. Trenerka stara się słuchać tego, co podpowiada jej organizm. Jeżeli gorzej się czuje, to po prostu rezygnuje z treningu. 

Niedawno na swoim instagramowym profilu żona Roberta Lewandowskiego opublikowała nowy post, w którym pochwaliła się swoim śniadaniem. 
Wygląda przepysznie! 

"Od zawsze uważam, że przebieg całego dnia, efektywność naszych działań i procesów myślowych zależy od tego, czy w ferworze porannych przygotowań znajdziemy czas na zjedzenie śniadania." - napisała w opisie pod zdjęciem posiłku. 

Niektórych może zaskakiwać to, że jest na nim pieczywo. Anna Lewandowska na swoim blogu rozwiała jednak wątpliwości wszystkich tych, którzy mają wątpliwości, czy aby na pewno jest ono zdrowe.

Napisała, że wcale nie trzeba z niego rezygnować, bo najważniejsze jest to, "aby pieczywo pochodziło ze sprawdzonej piekarni". Liczy się przede wszystkim to, co znajduje się w składzie danego produktu.

Zdaniem trenerki, najlepiej jest jeżeli wypiek jest zrobiony z bezglutenowej mąki. Dobrze jest również wybierać pieczywo żytnie, ponieważ zawiera ono więcej węglowodanów złożonych, które zapewniają uczucie sytości. 
A wy, skusilibyście się na takie kanapki? 
A.W
Zobacz także:

Warto pomagać! Chyba, że "chajzerujesz"Styl.pl
Styl.pl
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas