Artur Skotarczyk: Mamy wyzerowany margines błędu, nie ma u nas miejsca na pomyłki

Mamy wyzerowany margines błędu, nie ma u nas miejsca na pomyłki, ale przecież jesteśmy tylko ludźmi - mówi Head Chef Muga, Artur Skotarczyk
Mamy wyzerowany margines błędu, nie ma u nas miejsca na pomyłki, ale przecież jesteśmy tylko ludźmi - mówi Head Chef Muga, Artur Skotarczyk Przemek Kulczykarchiwum prywatne
Gwiazdka była takim impulsem, potwierdzeniem dla nas, ale i zobowiązaniem - mówi Head Chef poznańskiej Mugi
Gwiazdka była takim impulsem, potwierdzeniem dla nas, ale i zobowiązaniem - mówi Head Chef poznańskiej MugiAgnieszka MaciaszekArchiwum autora
W Polsce nie jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że mięso może być różowe, że są różne techniki jego obróbki i stopnie wysmażenia - podkreśla Artur Skotarczyk
W Polsce nie jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że mięso może być różowe, że są różne techniki jego obróbki i stopnie wysmażenia - podkreśla Artur Skotarczyk 123RF/PICSEL
Francuski rynek gastronomiczny to zupełnie inne podejście do etyki pracy i produktu opowiada Artur Skotarczyk
Francuski rynek gastronomiczny to zupełnie inne podejście do etyki pracy i produktu opowiada Artur Skotarczyk vwalakte123RF/PICSEL
Plecak bez stelaża jest tylko wiszącym workiem prawda? Jak ktoś nie ma podstawowych umiejętności, to nawet wielki talent nie pomoże.
Wielka Brytania. Dlaczego Brytyjczycy kochają swoją „niedzielną pieczeń”?Deutsche Welle