"Przepisy są jak stare nuty" - Luca Cesari o włoskiej kuchni i powrocie do korzeni

Luca Cesari - historyk gastronomii, kucharz eksperymentalny, krytyk kulinarny
Luca Cesari - historyk gastronomii, kucharz eksperymentalny, krytyk kulinarnyDario Lazzarimateriały prasowe
Każdy rodzaj makaronu ma swoją specyficzną strukturę i smak
Każdy rodzaj makaronu ma swoją specyficzną strukturę i smak 123RF/PICSEL
Luca Cesari rozprawia się z mitami na temat najpopularniejszych włoskich dań z makaronu
Luca Cesari rozprawia się z mitami na temat najpopularniejszych włoskich dań z makaronuDario Lazzari123RF/PICSEL
Książka "Historia makaronu w dziesięciu daniach. Od tortellini do carbonary" ukazała się nakładem wydawnictwa ZNAK Koncept.
Książka "Historia makaronu w dziesięciu daniach. Od tortellini do carbonary" ukazała się nakładem wydawnictwa ZNAK Koncept.materiały prasowe
"Zdrowie na widelcu": Ile jajek jest w makaronie?Polsat CafePolsat Cafe