Reklama

Reklama

Jedzenie to leczenie

​Czy zdarzyło się wam kiedyś marzyć o eliksirze młodości? Jeśli tak, mamy dobrą wiadomość - on istnieje i jest na wyciągnięcie ręki.

To jedzenie, jakie każdego dnia kładziecie na talerzu. Jeśli będzie zdrowe i odpowiednio zbilansowane, zapewni wam młody wygląd, długie życie, a dodatkowo - jako przyjemny efekt uboczny - szczupłą sylwetkę.
Anna Lewitt, doktor nauk medycznych i dietetyczka z długoletnią praktyką, radzi, jak komponować posiłki, żeby jedzenie stało się leczeniem.
- Obala popularne mity, jak ten o rezygnowaniu z kolacji.
- Ostrzega, że nawet szczupła osoba może mieć... nadwagę.
- Podpowiada, jakie psychologiczne sztuczki pomogą w odchudzaniu.

Reklama

Swoją metodę żywienia oparła na badaniach naukowych, ale odwołuje się też do sprawdzonych, "babcinych" sposobów. Wśród filarów diety wymienia smaczne, zbilansowane posiłki zawierające odpowiednie ilości owoc ów i warzyw, a także właściwie ułożone treningi cardio. Jej program żywienia i odchudzania jest również świetnym antidotum na choroby cywilizacyjne. Przez kilkanaście lat istnienia swojego Centrum Treningu Osobistego i Dietetyki - EGO Anna Lewitt pomogła setkom pacjentów, a teraz - z wdziękiem i humorem, ale zdecydowanie - zabiera się do pracy nad zdrowiem i wyglądem czytelników swojej książki.

"Jedzenie to leczenie"

Dr Anna Lewitt

Wydawnictwo Rodzinne


Styl.pl/materiały prasowe
Dowiedz się więcej na temat: Okładka książki | odchudzanie | diety

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy