Pyłek pszczeli – najlepsza multiwitamina

W niecałe dwa miesiące wzmocnisz swoją odporność.

Dwie łyżeczki pszczelego pyłku dziennie sprawią, że nie będziesz chorować
Dwie łyżeczki pszczelego pyłku dziennie sprawią, że nie będziesz chorować123RF/PICSEL

Kuracją wzmacniającą po przeziębieniu i grypie jest zażywanie pyłku pszczelego przez 6 tygodni.
Dzienna dawka to 2 łyżki. Rozpuść  1 łyżkę pyłku i jedną łyżkę miodu w 0,5 litra wody. Wypij rano, na czczo.

Drugą, tak samo przygotowaną dawkę, zażyj wieczorem, na pół godziny przed kolacją.
Pyłek pszczeli możesz też rozpuścić w letniej wodzie. 

Uwaga!

Kurację stosuje się 2 razy w roku - najlepiej jesienią i wiosną.

Zobacz także:

Rewia
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas