Tymianek w roli głównej

article cover
123RF/PICSEL

Tymianek w roli głównej

Parz pod przykryciem przez 15 minut. Napar przelej do miski, dolej litr chłodnej wody.
Parz pod przykryciem przez 15 minut. Napar przelej do miski, dolej litr chłodnej wody. 123RF/PICSEL
Nasiadówkę rób przez 15–20 minut. Powtarzaj trzy dni z rzędu. Wypróbuj też mieszankę ziół: pięć łyżek szałwii oraz po dwie tymianku, nagietka i krwawnika zalej dwoma litrami wrzątku. Gdy trochę przestygnie, zrób nasiadówkę. Źródło: Rewia
Nasiadówkę rób przez 15–20 minut. Powtarzaj trzy dni z rzędu. Wypróbuj też mieszankę ziół: pięć łyżek szałwii oraz po dwie tymianku, nagietka i krwawnika zalej dwoma litrami wrzątku. Gdy trochę przestygnie, zrób nasiadówkę. Źródło: Rewia123RF/PICSEL
Jak przygotować? Do półtora litra wody, wsyp pięć łyżek świeżego lub suszonego tymianku.
Jak przygotować? Do półtora litra wody, wsyp pięć łyżek świeżego lub suszonego tymianku. 123RF/PICSEL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?