Kuchnia chorwacka. Czym się charakteryzuje i czego warto spróbować?

W kuchni chorwackiej wykorzystuje się lokalne produkty
W kuchni chorwackiej wykorzystuje się lokalne produktyarchiwum prywatne

Bogactwo owoców morza. Smacznie, świeżo, prosto

Owocowy raj: Najsmaczniejsze ze słońca i prosto z drzewa

W Chorwacji warto kupić i przywieźć do domu nieobrane migdały
W Chorwacji warto kupić i przywieźć do domu nieobrane migdałyarchiwum prywatne

Chorwacka peka, czyli o specjalnym sposobie przygotowywania potraw

W Chorwacji warto spróbować owoce morza
W Chorwacji warto spróbować owoce morzaarchiwum prywatne
Ewa Wachowicz zrobiła w Chorwacji domowy dżem z fig. Wyszedł przepyszny!
Ewa Wachowicz zrobiła w Chorwacji domowy dżem z fig. Wyszedł przepyszny! 123RF/PICSEL

Burek. Potrawa na słodko i na słono

„Ewa gotuje”: Chłodnik na zakwasie buraczanymPolsatPolsat