Magdalena Tomaszewska-Bolałek: W gotowaniu chodzi o tożsamość i pamięć

Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Magdalena Tomaszewska-BolałekMarta Pańczykarchiwum prywatne
Prekursorami dyplomacji kulinarnej są kraje azjatyckie
Prekursorami dyplomacji kulinarnej są kraje azjatyckie Magdalena Tomaszewska-Bolałekarchiwum prywatne
Wiedza o lokalnej kulturze, także kulinarnej, jest osadzona w tamtejszych społecznościach - mówi badaczka
Wiedza o lokalnej kulturze, także kulinarnej, jest osadzona w tamtejszych społecznościach - mówi badaczkaMagdalena Tomaszewska-Bolałekarchiwum prywatne
Książka "Tradycje kulinarne Polski" to z wielu względów unikalny projekt
Książka "Tradycje kulinarne Polski" to z wielu względów unikalny projekt Magdalena Tomaszewska-Bolałekarchiwum prywatne
Ziemniak w polskiej kuchni pojawił się późno, jednak jest to zdecydowanie ukochane warzywo Polaków
Ziemniak w polskiej kuchni pojawił się późno, jednak jest to zdecydowanie ukochane warzywo Polaków123RF/PICSEL
Każdy rynek to inne produkty i inne smaki, dopasowanie przepisów do profilu odbiorcy to duże wyzwanie
Każdy rynek to inne produkty i inne smaki, dopasowanie przepisów do profilu odbiorcy to duże wyzwanie Magdalena Tomaszewska-Bolałekarchiwum prywatne
„Ewa gotuje”: Pierogi z wędzonym twarogiemPolsatPolsat