Przemek Sieradzki, najmłodszy polski szef kuchni z gwiazdką Michelin: To jest moja droga, nie każdy musi iść taką ścieżką

Przemek Sieradzki - szef kuchni restauracji Giewont
Przemek Sieradzki - szef kuchni restauracji Giewont montii.studioarchiwum prywatne
Białe ceramiczne talerze na drewnianym blacie, na środku danie o wysokiej estetyce, składające się z ciemnych i jasnych elementów, ziół i kremowego musu, podane w nowoczesnym stylu kulinarnym.
Kuchnia Przemka Sieradzkiego łączy w sobie najlepsze tradycje kuchni francuskiej i podhalańskiejmontii.studioarchiwum prywatne

Zobacz również:

Ręcznie wypiekany chleb, plasterki miodu o strukturze plastra oraz deser z literą G, serwowane na eleganckich, drewnianych talerzach i misach.
Przewodnik Michelin stworzył standardy, które się ludziom podobają. My chcieliśmy je zastosować - mówi Przemek Sieradzki o kuchni "Giewontu"montii.studioarchiwum prywatne