Andrea Camastra - szef kuchni, który nigdy nie próbuje swoich dań

Jeden z najbardziej utytułowanych szefów kuchni w Polsce. Andrea Camastra pokochał polską kuchnię
Jeden z najbardziej utytułowanych szefów kuchni w Polsce. Andrea Camastra pokochał polską kuchnięLudmiła Antonina INTERIA.PL
Noszę takie same ubrania jak inni, nie wyróżniam się tutaj szczególnie - mówi Andrea Camastra
Noszę takie same ubrania jak inni, nie wyróżniam się tutaj szczególnie - mówi Andrea Camastra Agnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
W kuchni szefa Camastry oprócz umiejętności technicznych trzeba mieć także zdolności manualne
W kuchni szefa Camastry oprócz umiejętności technicznych trzeba mieć także zdolności manualneAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
Polski fusion z włoskim i azjatyckim twistem - tak szef Camastra definiuje swoją kuchnię
Polski fusion z włoskim i azjatyckim twistem - tak szef Camastra definiuje swoją kuchnię materiały prasowe
Chyba w ogóle nie nazwałbym tego pracą, a stylem życia i całym moim życiem.
Chleb to po prostu woda, mąka, sól i drożdże niezależnie od miejsca, gdzie go się wytwarza
Chleb to po prostu woda, mąka, sól i drożdże niezależnie od miejsca, gdzie go się wytwarza Agnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
Matteo Brunetti: We Włoszech trudno wyszukać dobrą włoską restaurację, bo oceny turystów wprowadzają w błąd INTERIA.PL