Zjeść Poznań. Pomiędzy tradycją, ramenem, kaszanką i sentymentalnymi deserami

Kulinarna podróż po Poznaniu
Kulinarna podróż po PoznaniuAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne

Gdy znudzi ci się jajecznica

Na śniadanie w BO można zjeść domową brioszkę z kaszanką, karmelizowaną cebulą, jajkiem poche i grillowanym boczkiem
Na śniadanie w BO można zjeść domową brioszkę z kaszanką, karmelizowaną cebulą, jajkiem poche i grillowanym boczkiemAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne

Historia Kociakiem się toczy

Kociak istnieje, z drobnymi przerwami, od 1962 roku
Kociak istnieje, z drobnymi przerwami, od 1962 rokuAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne

Ramenowy zen

Zen on przenosi nas do Japonii
Zen on przenosi nas do JaponiiAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne

"Nie wiedziałem nic o tym biznesie, ale wiedziałem, co sprawia mi przyjemność"

TU uzyskała w przewodniku Michelin rekomendację Bib Gourmand, oznaczającą najlepszy stosunek jakości do ceny
TU uzyskała w przewodniku Michelin rekomendację Bib Gourmand, oznaczającą najlepszy stosunek jakości do cenyAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne

W harmonijnej zgodzie z (wielko)polską tradycją

Concordia Taste to restauracja, którą brytyjski "The Guardian" wymienił w zestawieniu 35 najlepszych restauracji w Europie
Concordia Taste to restauracja, którą brytyjski "The Guardian" wymienił w zestawieniu 35 najlepszych restauracji w EuropieAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne

Kuchnia polska na końcu świata

Właściciel "A nóż widelec" mówi, że postawił na klasycznie zbudowane menu
Właściciel "A nóż widelec" mówi, że postawił na klasycznie zbudowane menuAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
Poznań miastem na skalę europejską. „Mamy ku temu wielkie szanse”Paulina BłaziakINTERIA.PL