Kuchnia chorwacka. Czym się charakteryzuje i czego warto spróbować?

W kuchni chorwackiej wykorzystuje się lokalne produkty
W kuchni chorwackiej wykorzystuje się lokalne produktyarchiwum prywatne

Bogactwo owoców morza. Smacznie, świeżo, prosto

Zobacz również:

    Owocowy raj: Najsmaczniejsze ze słońca i prosto z drzewa

    W Chorwacji warto kupić i przywieźć do domu nieobrane migdały
    W Chorwacji warto kupić i przywieźć do domu nieobrane migdałyarchiwum prywatne

    Zobacz również:

    Chorwacka peka, czyli o specjalnym sposobie przygotowywania potraw

    W Chorwacji warto spróbować owoce morza
    W Chorwacji warto spróbować owoce morzaarchiwum prywatne
    Ewa Wachowicz zrobiła w Chorwacji domowy dżem z fig. Wyszedł przepyszny!
    Ewa Wachowicz zrobiła w Chorwacji domowy dżem z fig. Wyszedł przepyszny! 123RF/PICSEL

    Burek. Potrawa na słodko i na słono

    „Ewa gotuje”: Chłodnik na zakwasie buraczanymPolsatPolsat