Lanie wody ma w małym palcu. Na czym polega praca hydrosommeliera?

Kim jest hydrosommelier? Michał Kostrzewa pracuje w tym zawodzie od pięciu lat i zdradza jego tajniki
Kim jest hydrosommelier? Michał Kostrzewa pracuje w tym zawodzie od pięciu lat i zdradza jego tajnikiArchiwum prywatne / Canva ProINTERIA.PL

Specjalista od wody: hydrosommelier

Zobacz również:

Smaki, zapachy, tekstura, opakowanie

Pairing w domowym zaciszu

Ręka nalewająca wodę do kieliszka z butelki obok bukietu różowych kwiatów w wazonie. W tle rozmyty widok na miasto. Na stole znajduje się także półmisek z sałatką i łososiem.
 Woda może wzbogacić doświadczenie kulinarne, poprawić odczuwanie smaku i dopełnić przyjemność jedzeniaCanva ProINTERIA.PL

Krople luksusu

Szklanka wypełniona wodą trzymana w dłoniach osoby. Na zdjęciu widoczny jest kontrast między przezroczystością wody a skórą dłoni.
 Dobrej jakości woda staje się luksusemCanva ProINTERIA.PL
Indyjski chaos, mistyczna pudźa i krowa na własność. Z życia nomadkiINTERIA.PL