Słodki biznes w gorzkich czasach. Krówka Ustecka zamiast ryby?

Krówka Ustecka dziś promuje Ustkę i sprawia słodką przyjemność turystom i mieszkańcom tego nadmorskiego kurortu
Krówka Ustecka dziś promuje Ustkę i sprawia słodką przyjemność turystom i mieszkańcom tego nadmorskiego kurortu Karolina IwaniukArchiwum autora

Spis treści:

  1. Krówka zamiast ryby? Takie rzeczy tylko w Ustce
  2. Beata i Adam Jakubiakowie stworzyli słodki biznes od zera. Dziś ich Krówka Ustecka robi furorę
  3. Praca w rodzinie i pracownicy jak rodzina. Rodzinny biznes lepszy niż korporacja?
  4. Krówka Ustecka podbija serca Polaków

Krówka zamiast ryby? Takie rzeczy tylko w Ustce

Zobacz również:

Były wtedy różne próby, testowaliśmy przepisy na krówki. Metodą prób i błędów dochodziliśmy do tego idealnego smaku. W końcu się udało
mówi Beata Jakubiak

Beata i Adam Jakubiakowie stworzyli słodki biznes od zera. Dziś ich Krówka Ustecka robi furorę

Przy ulicy Kaszubskiej 9 mieści się w Ustce serce Krówki Usteckiej. To tu zapach słodkiej krówki wprost otula klientów
Przy ulicy Kaszubskiej 9 mieści się w Ustce serce Krówki Usteckiej. To tu zapach słodkiej krówki wprost otula klientów Karolina IwaniukArchiwum autora
Krówki Usteckie można kupić w trzech punktach w Ustce. Wszystkie znajdują się nieopodal plaży
Krówki Usteckie można kupić w trzech punktach w Ustce. Wszystkie znajdują się nieopodal plaży Karolina IwaniukArchiwum autora

Praca w rodzinie i pracownicy jak rodzina. Rodzinny biznes lepszy niż korporacja?

Cafe Mistral to miejsce z nadmorskim klimatem, gdzie turyści zjedzą nie tylko krówki, ale też pieczone na miejscu ciasta i inne desery
Cafe Mistral to miejsce z nadmorskim klimatem, gdzie turyści zjedzą nie tylko krówki, ale też pieczone na miejscu ciasta i inne desery Karolina IwaniukArchiwum autora
Mimo pełnej kawiarni, zyski przy obecnej sytuacji w Polsce są niewielkie. Ale wkładamy tu całe swoje serce. Pracujemy rodzinnie i pracownicy są też dla nas jak rodzina. Niektóre osoby pracują tu z nami od początku
Beata Jakubiak
Beata i Adam Jakubiakowie poszerzyli asortyment swojego biznesu. Dziś pieką własne ciasta oraz eksperymentują z drażami i ciasteczkami
Beata i Adam Jakubiakowie poszerzyli asortyment swojego biznesu. Dziś pieką własne ciasta oraz eksperymentują z drażami i ciasteczkami Karolina IwaniukArchiwum autora

Krówka Ustecka podbija serca Polaków

Beata i Adam Jakubiakowie wkładają całe serce w promocję Ustki, a to wszystko poprzez produkcję słodkości
Beata i Adam Jakubiakowie wkładają całe serce w promocję Ustki, a to wszystko poprzez produkcję słodkości Karolina IwaniukArchiwum autora
„Ewa gotuje”: Ciasto orzechowePolsatPolsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?