Ciasto morelowe cappuccino

Ciasto morelowe cappuccino najlepiej smakuje z dodatkiem świeżych owoców
Ciasto morelowe cappuccino najlepiej smakuje z dodatkiem świeżych owoców123RF/PICSEL

Jak przygotować ciasto morelowe cappucino?

Składniki

  • 5 jaj
  • 250 g śmietany
  • 200 g kermowego twarożku
  • 2 opakowania cukru waniliowego
  • po łyżce kakao i kawy rozpuszczalnej
  • 2 lyżki soku z cytryny
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • 2 puszki moreli
  • 250 g cukru
  • fix do śmietany
  • 1 kg twarogu
  • szczypta soli
  • 200 g mąki
5-6 osób

Zobacz również:

„Ewa gotuje”: Ciasteczka z dziurką i kremem cytrynowymPolsat
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?