Nie rób tego z kiełbasą na grilla, jeśli chcesz, by zachwyciła wszystkich. To znany błąd

Czy kiełbasę na grilla lub ognisko trzeba zawsze nacinać? Odpowiedź jest zaskakująca
Czy kiełbasę na grilla lub ognisko trzeba zawsze nacinać? Odpowiedź jest zaskakującaGuzowski123RF/PICSEL

Nacinać czy nie? Prawda o kiełbasie z grilla

Zobacz również:

Czy naprawdę trzeba nacinać kiełbasę?

Dlaczego nacinanie może być błędem?

Zbliżenie na dobrze wypieczone kiełbaski grillowane na ruszcie, niektóre z nich udekorowane gałązkami świeżych ziół; na kiełbaskach widać paski przypieczenia i soczystą skórkę.
Im mocniej natniesz kiełbasę, tym więcej tłuszczu z niej wypłynie. To może pogorszyć smak123RF/PICSEL

Zobacz również:

    "Ale przecież i tak pęknie…"

    Smak to też kwestia gustu

    Zobacz również:

    Budowali je dla zwykłych górników. Dziś takie mieszkania to łakomy kąsekAleksandra SuławaINTERIA.PL