Antonio Arceri: Kocham adrenalinę, kocham gotować i kocham Juventus

Szef kuchni gdańskiej restauracji Arco by Paco Perez - Antonio Arcieri
Szef kuchni gdańskiej restauracji Arco by Paco Perez - Antonio ArcieriKarol Kacperskiarchiwum prywatne
"Wszyscy bez wyjątku wkładają serce, by wszystko było tak, jak należy" - mówi Antonio
"Wszyscy bez wyjątku wkładają serce, by wszystko było tak, jak należy" - mówi AntonioKarol Kacperskiarchiwum prywatne
Ja nie rozumiałem kapusty kiszonej, Polacy nie rozumieli owoców morza
"Polacy nie rozumieli owoców morza w takim natężeniu - często surowych, o specyficznej konsystencji." - opowiada szef Arcieri
"Polacy nie rozumieli owoców morza w takim natężeniu - często surowych, o specyficznej konsystencji." - opowiada szef ArcieriKarol Kacperskiarchiwum prywatne
"To nie tylko jedzenie, to całokształt doświadczenia" - mówi o swojej restauracji Antonio
"To nie tylko jedzenie, to całokształt doświadczenia" - mówi o swojej restauracji Antonio Agnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
"Na świecie jest mnóstwo dobrych szefów kuchni, ale tych wybitych jest zaledwie garstka i Paco do nich należy" - mówi o swoim szefie Antonio
"Na świecie jest mnóstwo dobrych szefów kuchni, ale tych wybitych jest zaledwie garstka i Paco do nich należy" - mówi o swoim szefie AntonioKarol Kacperskiarchiwum prywatne
"Układam to sobie w głowie, a potem robię szkice - wypisuję składniki, testuję te dania" - mówi o procesie tworzenia menu szef Arcieri
"Układam to sobie w głowie, a potem robię szkice - wypisuję składniki, testuję te dania" - mówi o procesie tworzenia menu szef ArcieriAgnieszka Maciaszekarchiwum prywatne
Faszerowana “gruszka miłości” według Mateusza GessleraPolsat