dieta

Artykuły (180)

  • Dieta bogata w resztki

    Dieta bogata w resztki

    • Piątek, 27 grudnia 2013 (10:01)
    To podstawowa broń w leczeniu zaparć, a celem jej stosowania jest zwiększenie spożycia błonnika.
  • Dbamy o wątrobę

    Dbamy o wątrobę

    • Środa, 18 grudnia 2013 (10:02)
    Na 5 godzin przed USG wątroby nie powinno się nic jeść ani pić. Badanie wykonuje się na czczo.
    dieta
  • Dieta Zone – hit wśród gwiazd

    Dieta Zone – hit wśród gwiazd

    • Piątek, 13 grudnia 2013 (10:52)
    Najpierw chudniesz szybko, po 4 tygodniach –2 kg miesięcznie.
    dieta
  • Zima w kuchni pięciu przemian

    Zima w kuchni pięciu przemian

    • Poniedziałek, 25 listopada 2013 (11:36)
    Ponad 100 przepisów nie tylko wzbogaci twój zimowy jadłospis, ale będzie także idealnym dopełnieniem całorocznego menu według Pięciu Przemian.
    dieta
  • Jak zjeść urodę?

    Jak zjeść urodę?

    • Czwartek, 21 listopada 2013 (11:08)
    Szara, zmęczona cera, łamiące się paznokcie, wypadające włosy... Koszmar! Jak temu zaradzić?
    dieta
  • Dobre dla serca

    Dobre dla serca

    • Czwartek, 10 października 2013 (11:25)
    Nadwaga ciągle jeszcze zbyt rzadko kojarzona jest z niekorzystnym działaniem na samo serce. Kilogramów mamy często zbyt wiele, a serce tylko jedno.
  • Zdrowie w nasionach

    Zdrowie w nasionach

    • Środa, 9 października 2013 (13:00)
    Wszystkie nasiona, które jadamy bogate są w składniki odżywcze, zwłaszcza w witaminy i sole mineralne. Mają również dużo skrobi (ziarna zbóż), tłuszczu (orzechy) czy białka (nasiona...
  • Menu na lepszą odporność

    Menu na lepszą odporność

    • Piątek, 4 października 2013 (13:47)
    Silna grupa wsparcia – selen, cynk, żelazo i witamina C.
  • Jeszcze będzie przepięknie

    Jeszcze będzie przepięknie

    • Czwartek, 3 października 2013 (21:03)
    Mamy nowego wroga: starzenie behawioralne. Jak sobie z nim radzić?
  • Jabłko na dobry sen

    Jabłko na dobry sen

    • Czwartek, 3 października 2013 (16:00)
    Warto jeść jabłka zwłaszcza teraz, gdy mamy je prosto z drzewa i możemy wybierać w smakach i kolorach.
  • Leczy i smakuje

    Leczy i smakuje

    • Czwartek, 3 października 2013 (15:50)
    Na świecie uprawia się ok. 200 odmian papryki, mających bardzo zróżnicowany smak - od słodkiego do piekącego, a nawet żrącego. Medycyna ludowa od dawien dawna leczyła grypę,...
  • Kuracja tranem

    Kuracja tranem

    • Czwartek, 3 października 2013 (13:17)
    Tran to skarbnica cennych witamin i kwasów tłuszczowych. Kiedyś jego smak nie kojarzył się z przyjemnością. Dziś możemy raczyć się tranem cytrynowym, owocowym, miętowym lub w kapsułkach,...
    tran, zdrowie, dieta