Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
    1. Zamieszkanie
    2. No to Piątek
    3. Kobiety telewizji
    4. O! Mamo
  8. Zwierzęta
  9. Kultura
  10. Kuchnia
  11. Raporty specjalne
    1. Trendy
    2. Społeczeństwo
    3. Ludzie
    4. Herstorie
    5. Architektura
    6. Podróże
    7. Podcasty
    8. Zamieszkanie
    9. No to Piątek
    10. Kobiety telewizji
    11. O! Mamo
    12. Zwierzęta
    13. Kultura
    14. Kuchnia
    15. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Sprawdź, co do niego dodać, by smakował inaczej
Kuchnia

Patelnia z kurczakiem, soczewicą i pasternakiem

Udka kurczaka ze słodką owocową nutą
Kuchnia

Udka kurczaka ze słodką owocową nutą

Krajanka cytrynowa  w polewie czekoladowej
Kuchnia

Krajanka cytrynowa w polewie czekoladowej

Sos z bakłażanów
Kuchnia

Sos bakłażanowy

Orientalna potrawka z orzechami
Kuchnia

Orientalna potrawka z orzechami

Polędwica z brokułami
Kuchnia

Polędwica z brokułami



Gulasz z ziemniakami
Kuchnia

Gulasz z ziemniakami

Frytki z sosem meksykańskim
Kuchnia

Frytki z sosem meksykańskim

Jarzynowa na gęsto z wędzonką
Kuchnia

Jarzynowa na gęsto z wędzonką

Kurczak z pieczarkami i puree
Kuchnia

Kurczak z pieczarkami i puree

Papryka faszerowana serem
Kuchnia

Papryka faszerowana serem

Pieczona marchew z papryczkami chili
Kuchnia

Pieczona marchew z papryczkami chili

Ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem
Kuchnia

Ryż zapiekany z jabłkami i cynamonem

Łosoś w przyprawie garam masala
Kuchnia

Łosoś w przyprawie garam masala

Dal z soczewicy z kurkumą
Kuchnia

Dal z soczewicy z kurkumą

Chili con carne
Kuchnia

Chili con carne z papryką i kolendrą

Masło – jeśli zbliża się termin jego przydatności, możesz włożyć do zamrażarki, a dłużej zachowa świeżość. Nawet 8–10 miesięcy. Pamiętaj tylko, żeby po rozmrożeniu ponownie go nie zamrażać.
Kuchnia

Nie każdy „przeterminowany” produkt trzeba wyrzucać

"Chwyć & Jedz" od Bakalland
Kuchnia

"Chwyć & Jedz": Nowe przekąski od Bakalland

Klopsy wołowe
Kuchnia

Klopsy wołowe z orzeszkami piniowymi

Kocie oczka
Kuchnia

Kocie oczka

Deser czekoladowo-śliwkowy
Kuchnia

Deser czekoladowo-śliwkowy

Placuszki z fety i cukinii
Kuchnia

Placuszki z fety i cukinii

Naleśniki „ruskie”
Kuchnia

Naleśniki „ruskie”

Kanapki z ricottą i figami
Kuchnia

Kanapki z ricottą i figami

​Pasta z bakłażana
Kuchnia

​Pasta z bakłażana

Pasztet bez pieczenia
Kuchnia

Pasztet bez pieczenia

Pasta z soczewicy
Kuchnia

Pasta z soczewicy

Jedna kanapka z serem to jest zmarnowanie 90 litrów wody.
Trendy

Jaki wpływ na nasze środowisko ma masowe wyrzucanie żywności?

Mimo że nie wyglądają najlepiej, ciemniejsze banany zawierają więcej składników odżywczych i są lepsze dla naszego zdrowia
Zdrowie

Dieta na dobry humor

Szarlotka
Kuchnia

Szarlotka

Gulasz pod ziemniakami
Kuchnia

Kociołek Lancashire - gulasz pod ziemniakami

Beef Wellington
Kuchnia

Beef Wellington– polędwica w cieście

Migdałowe ślimaczki
Kuchnia

Migdałowe ślimaczki

Orzechowa strucla
Kuchnia

Orzechowa strucla

Wieniec z syropem wiśniowym
Kuchnia

Wieniec z syropem wiśniowym

Suflet
Kuchnia

Suflet

Zapiekany camembert
Kuchnia

Zapiekany camembert

Można też podać ze smażoną cebulką
Kuchnia

Schabowe na soczewicy

  • Poprzednia
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.