Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
  8. Zamieszkanie
  9. O! Mamo
  10. Zwierzęta
  11. Kultura
  12. Kuchnia
  13. Raporty specjalne
  14. Trendy
  15. Społeczeństwo
  16. Ludzie
  17. Herstorie
  18. Architektura
  19. Podróże
  20. Podcasty
  21. Zamieszkanie
  22. O! Mamo
  23. Zwierzęta
  24. Kultura
  25. Kuchnia
  26. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Przy użyciu cukrowych pisaków możesz na polukrowanych serduszkach napisać „kocham cię” w dowolnym języku
Kuchnia

Serduszka z lukrem

Na ryby w takiej postaci z łatwością namówisz dzieci
Kuchnia

Tortille z kawałkami dorsza i salsą z mango

Ryba w marynacie to doskonały pomysł na obiad
Kuchnia

Halibut z ryżem i sałatką

Ryby to witaminy i zdrowe tłuszcze
Kuchnia

Zapiekanka z mintaja i pomidorów

Ryby morskie zawierają kwasy omega-3, które chronią serce i wspierają układ krążenia. A do tego są pyszne!
Kuchnia

Łosoś zapiekany w cieście francuskim

Ciągle jemy ich za mało. A przecież ryby, zwłaszcza morskie, to witaminy i zdrowe tłuszcze. Sięgajmy po nie jak najczęściej!
Kuchnia

Grillowane makrele z sosem



Ryby morskie (śledź, makrela, łosoś, dorsz, szprot, halibut) powinniśmy jeść 2-3 razy w tygodniu
Kuchnia

Zupa z łososiem

Tradycyjna, rodzinna a zarazem wyrafinowana, pełna niezwykłych smaków i aromatów – oto kuchnia Toskanii
Kuchnia

Ribollita - toskańska zupa

To prawdziwie włoski przysmak
Kuchnia

Cantucci

Im mniej produktów położysz na wierzch francuskiego ciasta, tym będzie wyższe i lepiej się rozwarstwi podczas pieczenia. Dlatego jeśli nadziewasz je mięsem, pamiętaj, aby nie było ono zbyt tłuste lub mokre (np. mielone z warzywami). Unikaj również tart na francuskim cieście, ponieważ spód nie będzie sztywny.
Kuchnia

Polędwiczka w cieście

Ten efektowny obiad zrobisz w oka mgnieniu
Kuchnia

Łosoś z fetą

To przekąska, która posmakuje zarówno dzieciom, jak i dorosłym
Kuchnia

Ciasto francuskie z parówką

Własnoręcznie zrobione ciasteczka to świetny walentynkowy prezent
Kuchnia

Ciasteczka z galaretką

Czas przygotowania tego deseru to zaledwie 20 minut
Kuchnia

Krem z musem i owocami

Cena jednej sztuki tych małych tart to około 2,30 zł
Kuchnia

Tartaletki waniliowe z mandarynkami

Możesz zastąpić ciastem filo. Świetnie nada się też papier ryżowy, tyle że przed nadzieniem należy go zwilżyć. Jest łatwo dostępny w dużych sklepach
Kuchnia

Smażone sajgonki na ostro

Bakłażany najwygodniej nadziewać po dwa plastry na raz. Ułóż obok siebie dwa plastry tak, by zachodziły na siebie, posmaruj farszem, zwiń razem. Kładź na sosie złożeniem do dołu
Kuchnia

Roladki z bakłażana w sosie pomidorowym

Im krócej gotujemy szpinak tym lepiej
Trendy

Szpinak. Gotuj tak, aby nie tracił właściwości

Rośliny strączkowe mają dużo łatwo przyswajalnego białka i są niedrogie
Kuchnia

Ravioli z bobem i fasolką szparagową

Rośliny strączkowe są sprzymierzeńcem szczupłej sylwetki
Kuchnia

Bruschetty z pikantną fasolą i rozmarynem

Do zupy możesz tez dodać pół marchewki
Kuchnia

Kokosowy dal z soczewicy

Z grochu, fasoli czy soczewicy możesz zrobić przekąski, gulasze oraz pyszne kotleciki
Kuchnia

Falafel w chlebku pita z jogurtem

Foremkę nasmaruj tłuszczem
Kuchnia

Pasztet mięsny

Pod koniec gotowania do zupy wlej zalewę z ogórków kiszonych
Kuchnia

Soljanka po rosyjsku

Klopsy możesz podać na patelni. Ładnie prezentują się na industrialnych deskach
Kuchnia

Klopsy po królewsku

Renety najlepiej sprawdzają się w tym przepisie. Szukaj tych jabłek
Kuchnia

Zapiekane jabłka

Ozdoba to rzecz gustu i smaku. Możesz wykorzystać także kruszonkę
Kuchnia

Śniadanie na słodko?

Czas przygotowania to 35 minut
Kuchnia

Muffinki z jabłkami

Do rondla wlej wodę i dodaj przyprawy. To ważne
Kuchnia

Grzane wino po góralsku

Skórę na golonce natnij w kratkę i posmaruj przeciśniętym przez praskę czosnkiem
Kuchnia

Golonka w piwie

Każdą rybę owiń 3 plastrami boczku z wyjątkiem ogona
Kuchnia

Pstrąg w otulinie

Wszystkie składniki muszą połączyć się w jednolitą masę
Kuchnia

Serowy rarytas

 Rybę dokładnie smaż  z obu stron na rozgrzanym oleju
Kuchnia

Dorsz po norwesku

Zwilżonymi dłońmi uformuj knedliki
Kuchnia

Tyrolskie knedle

Na patelnię wlej olej i podsmaż ziemniaki razem z filetem i posiekanym czosnkiem na rumiano
Kuchnia

Zapiekanka po szwedzku

Zioła stworzą idealną kompozycję z tym daniem. Nie bój się ich używać
Kuchnia

Zapiekanka idealna

Skórka będzie chrupiąca jeżeli skropisz rybę sokiem z cytryny
Kuchnia

Smażona flądra

Filety skrop sokiem z cytryny, oprósz solą i pieprzem
Kuchnia

Roladki w sosie

  • Poprzednia
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.