Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
    1. Zamieszkanie
    2. No to Piątek
    3. Kobiety telewizji
    4. O! Mamo
  8. Zwierzęta
  9. Kultura
  10. Kuchnia
  11. Raporty specjalne
    1. Trendy
    2. Społeczeństwo
    3. Ludzie
    4. Herstorie
    5. Architektura
    6. Podróże
    7. Podcasty
    8. Zamieszkanie
    9. No to Piątek
    10. Kobiety telewizji
    11. O! Mamo
    12. Zwierzęta
    13. Kultura
    14. Kuchnia
    15. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


To przekąska, która posmakuje zarówno dzieciom, jak i dorosłym
Kuchnia

Ciasto francuskie z parówką

Własnoręcznie zrobione ciasteczka to świetny walentynkowy prezent
Kuchnia

Ciasteczka z galaretką

Czas przygotowania tego deseru to zaledwie 20 minut
Kuchnia

Krem z musem i owocami

Cena jednej sztuki tych małych tart to około 2,30 zł
Kuchnia

Tartaletki waniliowe z mandarynkami

Możesz zastąpić ciastem filo. Świetnie nada się też papier ryżowy, tyle że przed nadzieniem należy go zwilżyć. Jest łatwo dostępny w dużych sklepach
Kuchnia

Smażone sajgonki na ostro

Bakłażany najwygodniej nadziewać po dwa plastry na raz. Ułóż obok siebie dwa plastry tak, by zachodziły na siebie, posmaruj farszem, zwiń razem. Kładź na sosie złożeniem do dołu
Kuchnia

Roladki z bakłażana w sosie pomidorowym



Im krócej gotujemy szpinak tym lepiej
Trendy

Szpinak. Gotuj tak, aby nie tracił właściwości

Rośliny strączkowe mają dużo łatwo przyswajalnego białka i są niedrogie
Kuchnia

Ravioli z bobem i fasolką szparagową

Rośliny strączkowe są sprzymierzeńcem szczupłej sylwetki
Kuchnia

Bruschetty z pikantną fasolą i rozmarynem

Do zupy możesz tez dodać pół marchewki
Kuchnia

Kokosowy dal z soczewicy

Z grochu, fasoli czy soczewicy możesz zrobić przekąski, gulasze oraz pyszne kotleciki
Kuchnia

Falafel w chlebku pita z jogurtem

Foremkę nasmaruj tłuszczem
Kuchnia

Pasztet mięsny

Pod koniec gotowania do zupy wlej zalewę z ogórków kiszonych
Kuchnia

Soljanka po rosyjsku

Klopsy możesz podać na patelni. Ładnie prezentują się na industrialnych deskach
Kuchnia

Klopsy po królewsku

Renety najlepiej sprawdzają się w tym przepisie. Szukaj tych jabłek
Kuchnia

Zapiekane jabłka

Ozdoba to rzecz gustu i smaku. Możesz wykorzystać także kruszonkę
Kuchnia

Śniadanie na słodko?

Czas przygotowania to 35 minut
Kuchnia

Muffinki z jabłkami

Do rondla wlej wodę i dodaj przyprawy. To ważne
Kuchnia

Grzane wino po góralsku

Skórę na golonce natnij w kratkę i posmaruj przeciśniętym przez praskę czosnkiem
Kuchnia

Golonka w piwie

Każdą rybę owiń 3 plastrami boczku z wyjątkiem ogona
Kuchnia

Pstrąg w otulinie

Wszystkie składniki muszą połączyć się w jednolitą masę
Kuchnia

Serowy rarytas

 Rybę dokładnie smaż  z obu stron na rozgrzanym oleju
Kuchnia

Dorsz po norwesku

Zwilżonymi dłońmi uformuj knedliki
Kuchnia

Tyrolskie knedle

Na patelnię wlej olej i podsmaż ziemniaki razem z filetem i posiekanym czosnkiem na rumiano
Kuchnia

Zapiekanka po szwedzku

Zioła stworzą idealną kompozycję z tym daniem. Nie bój się ich używać
Kuchnia

Zapiekanka idealna

Skórka będzie chrupiąca jeżeli skropisz rybę sokiem z cytryny
Kuchnia

Smażona flądra

Filety skrop sokiem z cytryny, oprósz solą i pieprzem
Kuchnia

Roladki w sosie

Najwięcej kwasów omega-3 mają tłuste ryby morskie
Kuchnia

Sałatka z tuńczykiem

Morelami lub innymi owocami udekoruj ciastka
Kuchnia

Pieczemy makowe muffinki

Ogórki należny pokroić i wypełnić masą
Kuchnia

Wyjątkowa przystawka

Wartość odżywcza porcji 240 kcal , Białko 16 g/Tłuszcz 14 g/Węglowodany 12 g
Kuchnia

Zapiekanka z warzywami

Zawiera wiele witamin i minerałów. Warto spożywać ją dwa razy w tygodniu
Kuchnia

Krem z grzankami

Do farszu możesz dodać kawałki obranych jabłek lub suszone śliwki
Kuchnia

Kurczak w roli głównej

Buraki zawierają żelazo, dlatego polecane są osobom cierpiącym na anemię
Kuchnia

Buraczana rozkosz

 Sód, potas, magnez, mangan, żelazo. Cykoria zawiera te pierwiastki.
Kuchnia

Sposób na cykorię

Wlej ciasto, wyrównaj łyżką. Wierzch ciasta posmaruj letnią wodą
Kuchnia

Swojski chleb

Makaron chow mein
Kuchnia

Makaron chow mein z mięsem i warzywami

Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
Kuchnia

Kurczak w sosie słodko-kwaśnym

  • Poprzednia
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.