Reklama
Styl.interia.pl
Interia
Styl.interia.pl
Kuchnia
Kuchnia
Proziaki z ziołowym twarożkiem
Kuchnia
Pierogi z dynią, twarogiem i szałwią
Reklama
Kuchnia
Wegetariańska sałatka z falafelami
Kuchnia
Pieczony kalafior, tahina i granat
Kuchnia
Kapuśniak z kimchi
Kuchnia
Śniadaniowy pęczak na słodko
Kuchnia
Pancakesy z mango, chili i kolendrą
Kuchnia
Kolorowy Coleslaw
Kuchnia
Domowy budyń waniliowy
Kuchnia
Pikle z rzodkiewki, ogórka i szalotki
Kuchnia
Wegański majonez
Kuchnia
Placki rosti z kwaśną śmietaną
Kuchnia
Tarta z gruszkami i lodami waniliowymi
Kuchnia
Ceviche z pstrąga
Kuchnia
Zapiekane kanapki z mozarellą i pomidorami
Kuchnia
Wegeburger z grillowanym serem halloumi