Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
    1. Zamieszkanie
    2. O! Mamo
  8. Zwierzęta
  9. Kultura
  10. Kuchnia
  11. Raporty specjalne
    1. Trendy
    2. Społeczeństwo
    3. Ludzie
    4. Herstorie
    5. Architektura
    6. Podróże
    7. Podcasty
    8. Zamieszkanie
    9. O! Mamo
    10. Zwierzęta
    11. Kultura
    12. Kuchnia
    13. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Zamiast bulionu w kostce użyj wywaru domowego ugotowanego na mostku wołowym – danie będzie lepsze.
Kuchnia

Wołowina w czerwonym winie

Plastry wołowiny wspaniale smakują też na samej sałacie, posypane serem gorgonzola i uprażonymi pestkami słonecznika.
Kuchnia

Sałatka z polędwicą

Brukselka da się lubić!
Kuchnia

Sałatka z brukselką i boczkiem

Ten deser zachwyci każdego gościa!
Kuchnia

Strucla z jabłkami i orzechami

Pyszne śniadanie w niecałe 10 minut
Kuchnia

Pyszne śniadanie w niecałe 10 minut

Domowy fast-food? Dlaczego nie!
Kuchnia

Shoarma w picie



Przed podaniem sernik możesz oprószyć cukrem pudrem
Kuchnia

Łaciaty seromak

Dla wzbogacenia smaku możesz do składników na hummus dodać upieczony w łupince czosnek lub posiekaną papryczkę chili.
Kuchnia

Domowy hummus

Tabbouleh- prawdziwa bomba witamin
Kuchnia

Sałatka tabbouleh

Połączenie czekolady i aksamitnego sernika- czy może być coś lepszego?
Kuchnia

Sernik w cieście czekoladowym

Rosół idealny
Kuchnia

Rosół idealny

Aromatyczna i delikatna- taka jest właśnie włoska focaccia
Kuchnia

Włoska focaccia

Takie pucharki to idealny pomysł na słodką przekąskę imprezową
Kuchnia

Lekki mus dyniowo-żurawinowy

Zdrowy, domowy chleb żytni na zakwasie
Kuchnia

Żytni chleb na zakwasie

Rolady możesz urozmaicać, np. zawijać z pokrojonymi w cienkie plastry pieczarkami albo z papryką konserwową. Nieźle smakują też z cienką kiełbasą (trzeba ją oczywiście obrać ze skórki)
Kuchnia

Zrazy z ogórkiem i boczkiem

Do masy czekoladowej warto wmieszać rodzynki lub orzechy włoskie. Jeśli nie masz bakalii, dodaj 2-3 krople aromatu pomarańczowego. Zamiast ciemnego kakao dodaj jasne i polej babeczki białą czekoladą
Kuchnia

Czekoladowe muffinki

Pamiętaj, aby placki tortilli podgrzewać krótko. Jeśli będziesz zbyt długo trzymać je na patelni, wysuszą się i będą się łamać.
Kuchnia

Burrito

Do gotowej zupy można wbić na talerzu surowe żółtko (dokładnie oddzielić od białka!) i posypać je ziarnami sezamu. Po rozmieszaniu zupa nabierze kremowej konsystencji.
Kuchnia

Wietnamski rosół

Podczas smażenia nie nakłuwaj mięsa. Po zdjęciu z patelni odłóż na kilka minut, by sok rozeszły się równomiernie po mięsie.
Kuchnia

Stek z tymiankową nutą

Pięć sposobów na to, by poprawić sobie nastrój w chłodne dni
Społeczeństwo

Pięć sposobów na to, by poprawić sobie nastrój w chłodne dni

Porcja żelaza w domowym burgerze
Kuchnia

Burgery z kotletami z wątróbki

Ta sałatka to prawdziwa bomba witaminowa
Kuchnia

Sałatka z awokado i orzechami

Taka owsianka da Ci energię na cały poranek
Kuchnia

Zapiekana owsianka z jabłkami

Barszcz ukraiński wzmacnia układ odpornościowy
Kuchnia

Barszcz ukraiński z fasolą na żeberkach

 Do natłuszczonej formy nałóż połowę farszu mięsnego. Wzdłuż dłuższego boku ułóż – jedno za drugim – 4 jajka ugotowane na twardo. Przykryj resztą farszu. Albo wmieszaj do masy mięsnej 1 szklankę zielonych oliwek.
Kuchnia

Pieczeń rzymska z gyrosem

Z podsmażaną wołowiną i dynią
Kuchnia

Chilijska zupa carbonada

Crumble jabłkowo-serowo to deser, który zachwyci wszystkich gości
Kuchnia

Crumble jabłkowo-serowe

Warto dodać do kwaśnicy liść laurowy
Kuchnia

Góralska zupa

To danie jest świetne dla wegetarian
Kuchnia

Świderki z suszonymi pomidorami i szpinakiem

Obiad na szybko? Makaron z pesto, to pewniak!
Kuchnia

Fusilli z cukiniowym pesto

Ryż z jabłkami i cynamonem- pożywny, pyszny i sycący!
Kuchnia

Ryż z jabłkami i cynamonem

Słodkie, a nietuczące. Wspaniałe muffiny owsiane.
Kuchnia

Owsiane muffiny

Ten deser jest prosty w przygotowaniu, a zachwyci całą rodzinę!
Kuchnia

Czekoladowy pucharek oreo

Robi się go błyskawicznie i smakuje fenomenalnie!
Kuchnia

Sernik kakaowo-waniliowy

Schab pieczony w mleku nigdy nie będzie suchy! Tą metodą we Włoszech przygotowuje się też drób i cielęcinę.
Kuchnia

Ulubione mielone

Musaka z wołowiną i bakłażanem
Kuchnia

Musaka

Zapiekanka beszamelowa z łososiem
Kuchnia

Zapiekanka beszamelowa z łososiem

Wytworne róże z jabłek
Kuchnia

Wytworne róże z jabłek

  • Poprzednia
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.