Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
    1. Zamieszkanie
    2. No to Piątek
    3. Kobiety telewizji
    4. O! Mamo
  8. Zwierzęta
  9. Kultura
  10. Kuchnia
  11. Raporty specjalne
    1. Trendy
    2. Społeczeństwo
    3. Ludzie
    4. Herstorie
    5. Architektura
    6. Podróże
    7. Podcasty
    8. Zamieszkanie
    9. No to Piątek
    10. Kobiety telewizji
    11. O! Mamo
    12. Zwierzęta
    13. Kultura
    14. Kuchnia
    15. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Orzechy dostarczają białka, błonnika i wiele witamin
Kuchnia

Orzechowy jabłecznik na kruchym spodzie

Osoby, które włączają do swojej diety ryby - unikają otyłości
Kuchnia

Smażona ryba z sosem cytrynowym

Ryby mają wiele właściwości dobrych dla naszego zdrowia
Kuchnia

Fis paprikas, czyli gulasz rybny

Jeszcze kilkanaście lat temu prawie nikt nie przyrządzał w Polsce krewetek. Dziś są coraz bardziej popularne
Kuchnia

Krewetki z grilla

Mule i wino to idealny duet na wieczorną, romantyczną kolację we dwoje
Kuchnia

Mule po marynarsku

Jedna porcja tarty rustykalnej to około 340 kilokalorii
Kuchnia

Tarta rustykalna



Jedna sztuka ma około 190 kilokalorii
Kuchnia

Drożdżowe ślimaczki

Maliny zawierają wiele witamin i minerałów. Te sezonowe owoce będą świetnym dodatkiem do wypieków
Kuchnia

Rolada biszkoptowa z puszystym kremem śmietanowym i malinami

Aby przecier miał bardziej urozmaicony smak, dodaj do niego czosnku lub bazylii
Kuchnia

Przecier pomidorowy z 3 prostych składników

Konfitura z zielonych pomidorów będzie urozmaiceniem zapasów w domowej spiżarni
Kuchnia

Konfitura z zielonych pomidorów na 2 sposoby

Chłodnik możesz urozmaicić dodając do niego również inne, ulubione dodatki
Kuchnia

Chłodnik z melonem i szynką parmeńską

Gofry jedz tak, jak lubisz. Nie wahaj się jeżeli chcesz urozmaicić ich smak na przykład miodem
Kuchnia

Gofry dyniowe

Gofry najlepiej smakować będą z sezonowymi owocami
Kuchnia

Gofry czekoladowe

Ryż na trzy sposoby
Kuchnia

Ryż na trzy sposoby

Dwa tygodnie wystarczą, aby przygotować kiszonkę
Zdrowie

Kiszonki, które wspomagają pracę jelit

Takie danie może okazać się kulinarnym wybawieniem w gorące dni. Jest sycące, ale też lekkie i orzeźwiające
Kuchnia

Chłodnik z buraczkami

Taki chłodnik przyniesie orzeźwienie podczas letnich upałów.  To bardzo lekkie danie
Kuchnia

Chłodnik z pomidorami i papryką

Warzywa, takie jak brokuł czy kalafior smakują znakomicie w cieście
Kuchnia

Brokuły w cieście

Taka potrawa może być świetną alternatywą dla tradycyjnych obiadów
Kuchnia

Zapiekane naleśniki

Jedna sztuka ma aż 470 kilokalorii, ale warto od czasu do czasu pozwolić sobie na taką kulinarną przyjemność
Kuchnia

Tartaletki z łososiem i brokułami

Płatki migdałowe podpraż na suchej rozgrzanej patelni, by wydobyć z nich aromat
Kuchnia

Tarta serowa

Ciasto z twarożkiem z sezonowymi owocami
Kuchnia

Ciasto z twarożkiem

Wymocz w wodzie, zalej mlekiem, dodaj czekoladę - to niektóre ze sposobów na przywrócenie świeżości
Trendy

Zachowaj świeżość produktów

Indyk to świetna alternatywa dla kurczaka. Można podawać go z ryżem, ziemniakami lub z jeszcze innymi dodatkami
Kuchnia

Przepyszny indyk

Kurczak i grzyby to świetne połączenie na smaczny obiad
Kuchnia

Kurczak w śmietanie

Jedna porcja dania to około 370 kcal
Kuchnia

Francuska zupa rybna

Grillowaną ośmiornice można zamówić w wykwintnej restauracji, jednak jej przygotowanie wcale nie jest  trudne
Kuchnia

Sałatka z grillowaną ośmiornicą

Co to jest tepache? To fermentowany napój alkoholowo-orzeźwiający z ananasów, popularny w Meksyku. W smaku przypomina cydr
Kuchnia

Ananasowe Tepache

Tych produktów nie można mrozić
Kuchnia

Tych produktów nie można mrozić

Mielone na sześć sposobów. Który jest najlepszy?
Kuchnia

Mielone na sześć sposobów. Który jest najlepszy?

Sześć sposobów na dobre mrożenie
Kuchnia

Sześć sposobów na dobre mrożenie

Kwas chlebowy poprawia przemianę materii i ułatwia trawienie. Jest naturalnym probiotykiem. Wzmacnia układ krążenia i poprawia krążenie. Na dodatek to źródło witamin z grupy B, witaminy C i E, a także cynku i selenu.
Kuchnia

Kwas chlebowy

Zakwas buraczany oczyszcza i wzmacnia krew
Kuchnia

Zakwas buraczany

Napój świetnie nawadnia organizm i uzupełnia niedobór elektrolitów. Będzie zdrowszy, jeśli syrop cukrowy zastąpisz miodem
Kuchnia

Lemoniada arbuzowa

Ogórki nie muszą być zawsze przygotowywane w taki sam sposób.
Kuchnia

Ogórki słodko - kwaśne

Takie pesto wytrzyma tydzień w lodówce, ale można jest zamrozić – najlepiej w małych porcjach po 100 ml.
Kuchnia

Pikantne pesto pietruszkowe

Leczo to idealne danie na lato. Można przygotowywać je w różnych odsłonach
Kuchnia

Prawdziwe węgierskie leczo

Przepyszna zupa krem z ziemniakami
Kuchnia

Krem z ziemniakami

  • Poprzednia
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.