Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
    1. Zamieszkanie
    2. No to Piątek
    3. Kobiety telewizji
    4. O! Mamo
  8. Zwierzęta
  9. Kultura
  10. Kuchnia
  11. Raporty specjalne
    1. Trendy
    2. Społeczeństwo
    3. Ludzie
    4. Herstorie
    5. Architektura
    6. Podróże
    7. Podcasty
    8. Zamieszkanie
    9. No to Piątek
    10. Kobiety telewizji
    11. O! Mamo
    12. Zwierzęta
    13. Kultura
    14. Kuchnia
    15. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Krucha tarta z agrestem
Kuchnia

Tarta na kruchym spodzie

Rolada jagodowa
Kuchnia

Rolada jagodowa

Tort z agrestem
Kuchnia

Tort agrestowy z pianką

Pomidorki na ostro
Kuchnia

Pomidorki na ostro

Łosoś ze szpinakiem
Kuchnia

Pieczony łosoś serwowany na szpinakowej kołderce

Ciasto cukiniowe na słodko
Kuchnia

Ciasto cukiniowo - czekoladowe



Pikantny dorsz
Kuchnia

Dorsz z pieca na pikantnie

Sernik ze śliwkami
Kuchnia

Sernik z kruszonką

Schab w cieście francuskim
Kuchnia

Schab w cieście francuskim

Makaron z bakłażanem i fetą
Kuchnia

Makaron z bakłażanem i fetą

Pavlova z owocami
Kuchnia

Pavlova z jeżynami

Zrób teraz zapasy na zimę
Kuchnia

Pomidory: Zrób zapas na zimę

Gazpacho
Kuchnia

Hiszpański chłodnik gazpacho

Minestrone
Kuchnia

Minestrone

Tarta z malinami
Kuchnia

Tarta serowa z malinami

Zupa krem z pomidorów
Kuchnia

Zupa krem z pomidorów

Tosty z grzybami
Kuchnia

Grzanki z kurkami

Ciasto leśny mech
Kuchnia

Ciasto szpinakowe - leśny mech

Tonic Espresso
Kuchnia

Orzeźwienie i pobudzenie: Tonic Espresso

Pierś z kaczki ze śliwkami
Kuchnia

Piersi z kaczki ze śliwkami

Kurki i makaron to ciekawe i bardzo smaczne połączenie
Kuchnia

Makaron z kurkami

Czasem warto postawić na odmianę i zrobić przepyszną zupę z kurek
Kuchnia

Zupa z grzybami

Przygotowanie tego deseru wymaga trochę czasu, ale warto!
Kuchnia

Sernik z frużeliną

Ośnieżona Etna należy  do najpiękniejszych widoków na wyspie
Kuchnia

Słodka wyspa

Jeżeli nie przepadasz za kiwi to możesz przygotować swój deser w innym wariancie smakowym
Kuchnia

Zielony mus, który wzmocni odporność

Podobnie przyrządzisz seler. Ugotuj go wcześniej z algami nori (do sushi) i owiń nimi przed smażeniem, a będzie smakować jak ryba.
Kuchnia

Kotlety z bakłażana w panierce

Placki ziemniaczane możesz podawać ze śmietaną lub jogurtem naturalnym.
Kuchnia

Placki ziemniaczane w nowej odsłonie

Do tego przepisu możesz użyć innych, ulubionych owoców.
Kuchnia

Kruche ciasto czekoladowe z owocami

Nie ubijaj różnych rodzajów śmietany ze sobą (od innych producentów, o różnej zawartości tłuszczu), bo się zwarzy.
Kuchnia

Domowe lody czekoladowe

Pulpety będą lepsze, jeśli do masy dodasz pokrojony żółty ser albo usmażone plasterki pieczarek.
Kuchnia

Pulpeciki z żółtym serem

Klopsy możesz podawać z wybranym przez siebie sosem.
Kuchnia

Klopsy z dorsza z sałatką

Do tych kotletów pasuje ostry sos pomidorowy albo kefir. Twaróg można zastąpić bryndzą lub oscypkiem.
Kuchnia

Wegetariańskie kotlety z twarogiem i warzywami

Żeby kotlety nie rozpadły się w czasie smażenia, dobrze jest je mocno schłodzić, np. wstawiając na 30 minut do zamrażalnika.
Kuchnia

Kotlety soczewicy z sosem i ogórkiem

Do tego dania nie nadaje się ryż długoziarnisty – nie będzie się kleił.
Kuchnia

Kotlety ryżowe z sosem pomidorowo-warzywnym

Spróbuj marokańskiej zupy fasolowej z kminem rzymskim.
Kuchnia

Marokańska zupa fasolowa z imbirem i kminem

Sałatkę podawaj z ziołowym dressingiem
Kuchnia

Sałatka z kaszą i warzywami

Hummus możesz podawać z nasionami dyni, lub groszkiem ptysiowym.
Kuchnia

Klasyczny hummus z pastą tahini

Omlet możesz podać z wybranymi warzywami
Kuchnia

Omlet z natką, kolendrą i koperkiem

  • Poprzednia
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.