Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Zwierzęta
  8. Kultura
  9. Kuchnia
  10. Raporty specjalne
  11. Trendy
  12. Społeczeństwo
  13. Ludzie
  14. Herstorie
  15. Architektura
  16. Podróże
  17. Zwierzęta
  18. Kultura
  19. Kuchnia
  20. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Lazania ze szpinakiem i serem pleśniowym zachwyci domowników
Kuchnia

Lazania ze szpinakiem i serem pleśniowym

Prosta i smaczna sałatka z tuńczykiem, oliwkami, pomidorkami i makaronem
Kuchnia

Sałatka makaronowa z tuńczykiem

Niesamowite torty ukraińskiej artystki
Kuchnia

Niesamowite torty ukraińskiej artystki

Zamiast obierać pomidory ze skóry, można je pokroić, dusić godzinę, a potem przetrzeć przez sito (zostaną i skórki, i pestki)
Kuchnia

Zupa pomidorowa z serem i ziołowym sosem

Schab w aksamitnym sosie z kurek podawany z ziemniakami
Kuchnia

Schab w sosie kurkowym

Efektowny, pyszny i puszysty tort bezowy z malinami
Kuchnia

Biały tort z malinami



Delikatna beza z letnimi owocami dekorowana miętą
Kuchnia

Jeżynowa Pavlova

Jajeczne muffinki są idealne także na drugie śniadanie i kolację
Kuchnia

Jajeczne muffiny z jarmużem

Francuska kanapka Croque Monsieur
Kuchnia

Croque Monsieur

Przepis na dżem morelowy w dwóch wersjach: tradycyjnej i z dodatkiem amaretto
Kuchnia

Dżem morelowy

Kilka chwil i pyszna, domowa herbata mrożona gotowa
Kuchnia

Orzeźwiająca herbata z miętą i cytrusami

Tartaletki są idealne na upalne dni i szybko się je przygotowuje
Kuchnia

Tartaletki z jagodami

Urocze serniczki z obłędnym musem z porzeczek
Kuchnia

Miniserniczki z porzeczkowym musem

Płynny miód- ten naturalny słodki dodatek świetnie komponuje się z wytrawnymi daniami
Kuchnia

Pieczony camembert z orzechami

Wątróbka z słodkawym, miodowym sosie podawana z ziemniakami
Kuchnia

Wątróbka z miodem

Chrupiące, pieczone warzywa to idealny dodatek do wielu dań
Kuchnia

Pieczone warzywa

Złociste udka w aromatycznej glazurze
Kuchnia

Złociste udka

Przygotowanie takiego pasztetu zajmie zaledwie 30 minut
Kuchnia

Przepis na wegetariański pasztet z cukinii. Jego przygotowanie zajmie 30 minut

Roladki wołowe idealnie sprawdzą się na weekendowy obiad
Kuchnia

Roladki wołowe

Jarska zupa pełna smacznych warzyw
Kuchnia

Zupa jarska

Marynowane grzyby sprawdzają się jako dodatek do mięsnych potraw
Kuchnia

Grzyby marynowane

Strudel ze śliwkami
Kuchnia

Letni strudel ze śliwkami

Granola najlepiej smakuje z mlekiem lub jogurtem
Kuchnia

Domowa granola

Proste w przygotowaniu danie, które zawsze się sprawdza
Kuchnia

Placki z łososiem i śmietaną

Tartę posypmy posiekaną miętą albo tymiankiem
Kuchnia

Francuska tarta na cytrynowym spodzie

Sycąca zapiekanka z fasolką szparagową i prażoną cebulką
Kuchnia

Zapiekanka z fasolki szparagowej

Beziki orzechowe z polewą czekoladową
Kuchnia

Orzechowe beziki

Delikatne beziki z owocami
Kuchnia

Bezowe gniazdka

To proste i smaczne danie przygotujesz w około pół godziny
Kuchnia

Fasolka szparagowa z chrupiącym boczkiem

Pieczona Alaska- połączenie lodów i bezy
Kuchnia

Pieczona Alaska

Aby żeberka wyszły naprawdę pyszne, warto je wcześniej zamarynować, np. w oleju, z dodatkiem octu winnego, musztardy i miodu. Wówczas zrobią się kruche i delikatne
Kuchnia

Żeberka z gruszkami, grzybami mun i sezamem

Szybki i prosty przepis na pyszny makaron z kurkami
Kuchnia

Spaghetti z kurkami w sosie śmietanowym

Aromatyczne risotto z grzybami i rukolą
Kuchnia

Pikantne risotto z prawdziwkami i rukolą

Deser z arbuza i śmietanki kremówki
Kuchnia

Arbuzowa pizza

Aby żeberka wyszły naprawdę pyszne, warto je wcześniej zamarynować, np. w oleju, z dodatkiem octu winnego, musztardy i miodu. Wówczas zrobią się kruche i delikatne
Kuchnia

Żeberka grillowane z kukurydzą i tymiankiem

Żelazo oraz witaminy (A i  B12) - dla nich warto jeść czerwoną kapustę
Kuchnia

Witaminowa bomba idealna do mięs

Danie posypmy pieczoną cebulką lub kolendrą
Kuchnia

Tortilla z hummusem z białej fasoli

Szaszłyki z soczystej karkówki podawane z pieczonymi szparagami
Kuchnia

Szaszłyki z karkówki ze szparagami

  • Poprzednia
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.