Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
    1. Zamieszkanie
    2. No to Piątek
    3. Kobiety telewizji
    4. O! Mamo
  8. Zwierzęta
  9. Kultura
  10. Kuchnia
  11. Raporty specjalne
    1. Trendy
    2. Społeczeństwo
    3. Ludzie
    4. Herstorie
    5. Architektura
    6. Podróże
    7. Podcasty
    8. Zamieszkanie
    9. No to Piątek
    10. Kobiety telewizji
    11. O! Mamo
    12. Zwierzęta
    13. Kultura
    14. Kuchnia
    15. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Awokado w bekonie
Kuchnia

Awokado w bekonie

Deser możesz udekorować listkiem mięty
Kuchnia

Karmelowa panna cotta

Dla ułatwienia można soczewicę oraz ryż ugotować dzień wcześniej, a następnego dnia dodać pozostałe składniki i ulepić kotlety- dzięki temu jest mniej pracy, ale też łatwiej formować kotlety
Kuchnia

Mielone soczewicowe

Równie kremowy budyń wychodzi na bazie ryżu lub kaszy jęczmiennej
Kuchnia

Budyń chałwowy

Puchero
Kuchnia

Kociołek Puchero. Ulubiona zupa papieża Franciszka

Danie możesz podawać z ciepłą pitą lub ryżem
Kuchnia

Palak paneer, czyli ser w sosie szpinakowym



Szybkie w przygotowaniu, lekkie i sycące spring rollsy
Kuchnia

Spring rollsy

Delikatny warkocz drożdżowy idealny do popołudniowej kawy i herbaty
Kuchnia

Warkocze drożdżowe z jabłkami

Delikatna gęsina zasmakuje wszystkim domownikom
Kuchnia

Gęsina pieczona z pomarańczą

Awokado po zakupie odstaw na parapet, aby dojrzało
Zdrowie

Awokado obniża poziom złego cholesterolu

To ciasto błyskawicznie zniknie z talerzy
Kuchnia

Ciasto drożdżowe z owocami

Wypróbuj przepis na pyszną, lekką sałatkę z kaczką i pomarańczami
Kuchnia

Sałatka z kaczką i pistacjami

Kupując szparagi, zwróć uwagę,  aby ich główki były zamknięte, a końcówki wilgotne. Obieraj tylko te białe – od góry do dołu, zaczynając pod główką
Kuchnia

Tarta ze szparagami i pomidorkami

Krem ze szparagów będzie smakował wyśmienicie z pajdą świeżego chleba
Kuchnia

Zupa krem z białych szparagów

Do omletu można dodać inne ulubione warzywa, np. paprykę, pomidory i pieczarki
Kuchnia

Omlet ze szparagami

Kilka chwil i pyszny pudding gotowy
Kuchnia

Pudding jagodowo-borówkowy

Pomysłowe, smaczne szaszłyki z krewetkami
Kuchnia

Krewetki na patyku w sosie Worcestershire

Muffinki są wyśmienite zarówno na ciepło, jak i na zimno
Kuchnia

Pikantne muffinki

Pyszne cannelloni przygotujesz do 40 minut
Kuchnia

Cannelloni ze szpinakiem

Nadzienie możesz doprawić łyżeczką suszonego cząbru
Kuchnia

Strudel z warzywami

Lekki deser z truskawkami i galaretką
Kuchnia

Sernik na zimno z galaretką

Tani pomysł na pyszny i efektowny deser
Kuchnia

Czekoladowa lawa

Jeśli szukasz inspiracji na pożywne danie kolacyjne z pieca, oto pomysł na aromatyczną potrawkę z kurczakiem
Kuchnia

Potrawka z kaszą gryczaną

Musaka to zapiekanka z mięsa mielonego i bakłażanów, popularna w kuchni greckiej
Kuchnia

Musaka z wołowiną

Pożywną zapiekankę dla całej rodziny przygotujesz w około godzinę
Kuchnia

Zapiekanka makaronowa bolognese

To danie wymaga nieco pracy, ale efekt zaskoczy domowników.
Kuchnia

Mięso w cieście francuskim

Prosty i niezwykle smaczny przepis na ciasto biszkoptowe z wiśniami
Kuchnia

Biszkoptowe ciasto z wiśniami

To danie smakuje wyśmienicie zarówno na zimno, jak i na ciepło
Kuchnia

Quiche z cebulą i boczkiem

Tani przepis na wyjątkowo smaczny i efektowny deser
Kuchnia

Panna cotta z owocami

Zaskocz pomysłem swoich domowników i zaserwuj im pyszne, chińskie pierożki
Kuchnia

Chińskie pierożki

Kotlety będą smaczne zarówno na ciepło, jak i na zimno- możesz podawać je z kukurydzą
Kuchnia

Kotlety z niepaloną kaszą gryczaną

Te smaczne, puszyste placki przygotujesz w około pół godziny
Kuchnia

Puszyste placki z rabarbarem

Jeśli masz ochotę na szybki obiad, wypróbuj przepis na wiosenne tagliatelle z domowym pesto
Kuchnia

Tagliatelle z pesto

Pożywną sałatkę przygotujesz w 20 minut
Kuchnia

Sałatka z kuskusem

Domowy, aromatyczny krupnik
Kuchnia

Krupnik jak u babci

Pół godziny i pyszna sałatka z wiosennymi warzywami gotowa
Kuchnia

Sałatka z młodymi ziemniakami

20 minut i zdrowe, sycące śniadanie gotowe
Kuchnia

Omlet z groszkiem i szpinakiem

Rabarbar ma dużo witamin A, C i E. Jest również bogaty w fosfor i potasu
Kuchnia

Muffinki z rabarbarem i orzechami

  • Poprzednia
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.