Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
  8. Zamieszkanie
  9. O! Mamo
  10. Zwierzęta
  11. Kultura
  12. Kuchnia
  13. Raporty specjalne
  14. Trendy
  15. Społeczeństwo
  16. Ludzie
  17. Herstorie
  18. Architektura
  19. Podróże
  20. Podcasty
  21. Zamieszkanie
  22. O! Mamo
  23. Zwierzęta
  24. Kultura
  25. Kuchnia
  26. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Możemy dodać do zupy puszkę białej fasoli konserwowej
Kuchnia

Warzywna zupa z makaronem

Jak przekąska, to zdrowa i domowa
Kuchnia

Chipsy z batatów

Pyszny makaron przygotujesz w zaledwie pół godziny
Kuchnia

Czarny makaron z krewetkami

Proste w przygotowaniu, pożywne ziemniaczki pieczone faszerowane salami
Kuchnia

Ziemniaki faszerowane salami

Mus możesz udekorować swoimi ulubionymi owocami i listkami mięty
Kuchnia

Mus czekoladowy

Tę pyszną pizzę przygotujesz w około godzinę
Kuchnia

Biała pizza z warzywami



Zabaw się w prawdziwego szefa kuchni i przyrządź obłędną w smaku wołowinę po burgundzku
Kuchnia

Wołowina po burgundzku

Prosta w przygotowaniu, pożywna lasagna ze szpinakiem w sosie beszamelowym
Kuchnia

Wegetariańska lasagna z sosem beszamelowym

Ten kolorowy deser przygotujesz w pół godziny plus czas chłodzenia
Kuchnia

Galaretka cytrusowa

Do zapiekanki możesz dodać także inne, ulubione warzywa
Kuchnia

Zapiekanka z brukselką i kurczakiem

Łatwa w przygotowaniu i pożywna zupa z pieczonego kalafiora
Kuchnia

Zupa z pieczonego kalafiora z orzechami

Pyszne kotleciki podawaj z frytkami i surówką
Kuchnia

Kotlety po szwajcarsku – z serem i szynką

Pyszna tarta jabłkowa na bazie mąki gryczanej
Kuchnia

Gryczana tarta z jabłkami

Domowe trufle w zaledwie kilka chwil
Kuchnia

Proste domowe trufle

Prosto, szybko i smacznie!
Kuchnia

Błyskawiczna sałatka z figami, serem i gorgonzolą

Domowe, aromatyczne chaczapuri
Kuchnia

Chaczapuri

10 minut i gotowe!
Kuchnia

Guacamole z chilli

Pyszne tacosy przygotujesz w około pół godziny
Kuchnia

Rybne tacosy z pieprzem cayenne

Sekret dobrze usmażonych krewetek? Surowe wrzuć na patelnię i poczekaj aż zaczną się zwijać, ale nie pozwól, by ogonek dotknął reszty krewetki
Kuchnia

Krewetki smażone z chilli

Ugotowany ryż należy spożyć od razu
Kuchnia

Czy można zatruć się ryżem?

Kilka minut i pyszny deser z chia gotowy
Kuchnia

Pudding z chia, truskawkami i kiwi

Jeśli sezon na truskawki już się zaczął, również dodaj je do owsianki
Kuchnia

Szybka owsianka z migdałami i owocami

Cantuccini to włoskie,  ciasteczkowe sucharki pochodzące z miasteczka Prato położonego niedaleko Florencj
Kuchnia

Ciasteczka cantuccini z czekoladą

Prosta i smaczna zapiekanka- pół godziny i gotowe
Kuchnia

Zapiekanka makaronowa

Wino nie jest niezbędnym składnikiem risotta – możesz je zastąpić kolejną porcją wywaru. Ważne, by był on gorący, wtedy nie przerywamy procesu gotowania
Kuchnia

Risotto z tym, co pod ręką

Czekoladowe brownie na bazie masła kokosowego
Kuchnia

Ciasto czekoladowe bez mąki

Zrazy zawijane najlepiej smakują z kaszą gryczaną
Kuchnia

Zrazy cielęce z korniszonem i oliwkami

Pyszne ciasto przygotujesz w około godzinę
Kuchnia

Owsiankowiec z owocami

Sałatkę możemy posypać  prażonymi pestkami słonecznika
Kuchnia

Sałatka z kiszonych buraków

Pyszne brownie przygotujesz w około godzinę
Kuchnia

Mocno czekoladowe brownie

Pyszne, domowe burgery w wersji dla wegetarian
Kuchnia

Soczyste burgery bez mięsa

Chałwa jest bardzo smaczna także z orzechami
Kuchnia

Delikatna chałwa waniliowa

Hummus w wersji z burakami
Kuchnia

Hummus do pieczywa

Włosi jedzą ciasto drożdżowe i mają płaskie brzuchy. Dlaczego? Ciasto po wyrobieniu chowają na kilka godzin do lodówki. Dzięki temu unikają wzdęć brzucha
Kuchnia

Pizza bomba podbija świat

Sypnij garść owoców do ciasta przed rozłożeniem go w papilotkach. Świetnym dodatkiem może być też konfitura. Porcję (ok. 1 łyżka) włóż między 2 porcje ciasta
Kuchnia

Babeczki cytrynowe

Płaty makaronu można przed pieczeniem lekko obgotować – przez dwie minuty. Trzeba je jednak wkładać do garnka z dużą ilością wody i gotować pojedynczo, by się nie posklejały
Kuchnia

Lasagne z kapustą i łososiem

To danie idealnie sprawdzi się jako lekka kolacja
Kuchnia

Grillowane bakłażany z sosem pesto

Tę pyszną, wiosenną sałatkę przygotujesz w zaledwie 20 minut
Kuchnia

Kolorowa sałatka ze szparagami

  • Poprzednia
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.