Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
    1. Zamieszkanie
    2. O! Mamo
  8. Zwierzęta
  9. Kultura
  10. Kuchnia
  11. Raporty specjalne
    1. Trendy
    2. Społeczeństwo
    3. Ludzie
    4. Herstorie
    5. Architektura
    6. Podróże
    7. Podcasty
    8. Zamieszkanie
    9. O! Mamo
    10. Zwierzęta
    11. Kultura
    12. Kuchnia
    13. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Ciastko kremówka
Kuchnia

Kremówka

Do ciasteczek pasuje także kwaskowa konfitura.
Kuchnia

Pastelowe makaroniki o smaku migdałowym

Gruszki w cieście francuskim
Kuchnia

Gruszki w cieście francuskim

Chrupiąca i tłusta przekąska idealna na sylwestrowy wieczór
Kuchnia

Chrupiąca przekąska z dwoma sosami

Tartaletki wytrawne idealne jako przekąska na Sylwestra
Kuchnia

Serowe tartaletki z pastą z dorsza

Polędwica wołowa w ziołach
Kuchnia

Polędwica wołowa w ziołach



Ciasto czekoladowe z jabłkami
Kuchnia

Ciasto czekoladowe z jabłkami

Sznycel wiedeński
Kuchnia

Oryginalny sznycel wiedeński

Pasztet pieczarkowy
Kuchnia

Pasztet dla wegetarian

Pomysł na sałatkę sylwestrową
Kuchnia

Sałatka ze szpinakiem

Pizza z klopsikami
Kuchnia

Pizza z klopsikami

Kruche świąteczne ciasteczka
Kuchnia

Kruche ciasteczka

Pierożki empanadas z tuńczykiem
Kuchnia

Pierożki z tuńczykiem

Zamiast odcinać ogonki, pokrój całe grzyby w paski. Zachowają kształt, równo się też usmażą
Kuchnia

Świąteczny kapelusz

Rybny krupnik
Kuchnia

Krupnik rybny

Kurczak faszerowany
Kuchnia

Kurczak faszerowany owocowym suszem

Sakiewki z kurkami
Kuchnia

Sakiewki z kurkami

Łosoś w galarecie
Kuchnia

Łosoś w galarecie

Kulebiak kapuściany
Kuchnia

Kulebiak kapuściany

 Ciasto możesz upiec 2 dni wcześniej i przechowywać je zawinięte w folię aluminiową. Kilka godzin przed podaniem polej je syropem.
Kuchnia

Ciasto piernikowe

Pieczeń świąteczna z pomarańczami
Kuchnia

Pieczona gęsina z pomarańczą

Aby piernik miał pięknie błyszczącą skórkę, 10 minut przed końcem pieczenia posmaruj jego wierzch letnim osłodzonym mlekiem
Kuchnia

Sposoby na świąteczny piernik

Te pierożki świetnie sprawdzą się jako sylwestrowa przekąska
Kuchnia

Pierogi z warzywami

Wytrawne muffiny z kurkami
Kuchnia

Kurki pod ciastem francuskim

Polędwiczki w sosie wiśniowym
Kuchnia

Polędwiczki z wiśniami

Gęsina jest najbardziej kalorycznym drobiem, ale ma korzystny skład tłuszczów
Kuchnia

Indyk, gęś czy kaczka?

Udka z kurczaka w sosie miodowym
Kuchnia

Miodowe udka z kurczaka

Wigilijne pierogi
Kuchnia

Pierogi z kapustą i grzybami

Karp faszerowany grzybami
Kuchnia

Karp faszerowany

Kotlety z buraka są wskazane dla osób borykających się z niedoborem żelaza
Kuchnia

Kotlety z buraka

Sernik z masą makową
Kuchnia

Sernik z masą makową

Sałatka ze śledziem
Kuchnia

Sałatka ze śledziem

Gołąbki wigilijne
Kuchnia

Gołąbki z Kresów

Pierogi piernikowe z żurawiną
Kuchnia

Pierogi piernikowe

Zapomniane potrawy wigilijne
Kuchnia

Zapomniane potrawy wigilijne

Olga Tokarczuk. Cytaty noblistki, które należy znać
Ludzie

Olga Tokarczuk. Cytaty noblistki, które należy znać

Fot archiwum Fundacji Anny Dymnej „Mimo wszystko”/Magdalena Woch
Kuchnia

Te pierniki smakują najlepiej. Są prosto z serca

2 łyżeczki kminku wymieszaj z 4 łyżkami miodu
Kuchnia

Jak świętować, żeby potem nie żałować

  • Poprzednia
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.