Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
    1. Zamieszkanie
    2. No to Piątek
    3. Kobiety telewizji
    4. O! Mamo
  8. Zwierzęta
  9. Kultura
  10. Kuchnia
  11. Raporty specjalne
    1. Trendy
    2. Społeczeństwo
    3. Ludzie
    4. Herstorie
    5. Architektura
    6. Podróże
    7. Podcasty
    8. Zamieszkanie
    9. No to Piątek
    10. Kobiety telewizji
    11. O! Mamo
    12. Zwierzęta
    13. Kultura
    14. Kuchnia
    15. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Placki z cukinii i ziemniaków
Kuchnia

Placki z cukinii i ziemniaków

Faszerowane patisony
Kuchnia

Faszerowane patisony

Sycąca zupa dyniowa
Kuchnia

Zupa dyniowa

Aby krem się nie zwarzył, serek powinien mieć pokojową temperaturę.
Kuchnia

Tort marchewkowy

Strudel ze śliwkamis
Kuchnia

Strudel ze śliwkami

Strucla z orzechami
Kuchnia

Strucla z orzechami



Zupa z jarmużu
Kuchnia

Lekka zupa z jarmużu

Sycąca zapiekanka z indykiem
Kuchnia

Zapiekanka z indykiem

Placek z wiśniami i orzechami
Kuchnia

Placek czekoladowo-wiśniowy

Muffinki z orzechami włoskimi
Kuchnia

Muffinki z orzechami

Pizza z cebulą i oliwkami
Kuchnia

Domowa pizza na szybko

Aby potrawy z grzybami nie były ciężkostrawne, dodawaj do nich zioła ułatwiające trawienie
Kuchnia

Zupa krem z podgrzybków

Domowa pasta grzybowa do kanapek
Kuchnia

Pasta z leśnych grzybów

Tarta z kurkami
Kuchnia

Tarta z kurkami i serem

Risotto- idealne na kolację
Kuchnia

Risotto z grzybami i parmezanem

Na te roladki najlepiej nadaje się wołowina na pieczeń, rostbef, ligawa lub udziec. Mięso należy rozbić na cieniutkie filety.
Kuchnia

Roladki z orzechami i szpinakiem

Wyśmienite połączenie jabłek i pora.
Kuchnia

Krem z pora i jabłka

Wątróbka z jabłkami
Kuchnia

Wątróbka z jabłkami

Jeśli korzeń imbiru jest mocno pofałdowany, łatwiej (i oszczędniej!) będzie ci go obrać nie nożem, ale łyżeczką do herbaty. Łyżeczką też możesz zetrzeć imbir na drobne wiórki.
Kuchnia

Udka w glazurze z miodem i sosem sojowym

Część kruszonki, którą zamierzasz zwieńczyć wypiek, zamiast z cynamonem wymieszaj z przyprawą do piernika. Podbije smak czarnej porzeczki.
Kuchnia

Pełnoziarnisty pleśniak z czarną porzeczką

Gulasz z indykiem i warzywami
Kuchnia

Aromatyczny gulasz

Wytrawne muffiny z mięsem
Kuchnia

Kruche babeczki z mięsem

Klopsiki z indyka
Kuchnia

Klopsiki indycze

Tortelli z gruszką
Kuchnia

Tortelli z gruszką i serem

Jabłkowa lasagne
Kuchnia

Lasagne z... jabłkami!

Schab pieczony z jabłkamis
Kuchnia

Schab z pieczonymi jabłkami

Ryż z jabłkiemr
Kuchnia

Ryż na słodko

Kurczak z pieca z cytryną i rozmarynem
Kuchnia

Kurczak rozmarynowo-cytrynowy

Strucla z pigwą i jabłkami
Kuchnia

Strucla z pigwą i jabłkami

Wystudzone muffinki możesz oprószyć cukrem pudrem lub udekorować polewą z białej czekolady lub kleksem bitej śmietany.
Kuchnia

Muffiny z borówkami

Roladka z mięsa indyczego ze szpinakiem
Kuchnia

Rolada ze szpinakiem

Co robić, by dania były mniej tuczące? Oto kilka trików.
Zdrowie

Jak gotować zdrowiej i mniej kalorycznie?

Terrina: indyk i pistacje
Kuchnia

Terrina z pistacjami i indykiem

Babka bez laktozy
Kuchnia

Babka na batatach

Bezglutenowe i bezlaktozowe ciasto
Kuchnia

Brownie bez laktozy i glutenu

Podobnie możesz przygotować udka kurczaka. Obsmaż je wcześniej na patelni, a w trakcie pieczenia podlej 2-3 łyżkami wermutu.
Kuchnia

Kurczak pieczony z 40 ząbkami czosnku

Łatwy przepis na ponadczasową szarlotkę.
Kuchnia

Łatwa szarlotka

Tarta z jabłkami
Kuchnia

Tarta jabłkowa z twarogiem

  • Poprzednia
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.