Przejdź na stronę główną INTERIA.PLPrzejdź do strony głównej serwisu Styl
  1. Trendy
  2. Społeczeństwo
  3. Ludzie
  4. Herstorie
  5. Architektura
  6. Podróże
  7. Podcasty
    1. Zamieszkanie
    2. No to Piątek
    3. Kobiety telewizji
    4. O! Mamo
  8. Zwierzęta
  9. Kultura
  10. Kuchnia
  11. Raporty specjalne
    1. Trendy
    2. Społeczeństwo
    3. Ludzie
    4. Herstorie
    5. Architektura
    6. Podróże
    7. Podcasty
    8. Zamieszkanie
    9. No to Piątek
    10. Kobiety telewizji
    11. O! Mamo
    12. Zwierzęta
    13. Kultura
    14. Kuchnia
    15. Raporty specjalne
  1. Interia
  2. styl
  3. Kuchnia

Kuchnia


Placek przed podaniem możesz posypać cukrem pudrem lub udekorować listkami mięty
Kuchnia

Amerykański placek z jabłkami

Kurczak pieczony w tymiankowym maśle zachwyci smakiem wszystkich gości
Kuchnia

Rumiany kurczak w maśle tymiankowym

Soczyste udka karmelizowane przygotujesz w zaledwie pół godziny
Kuchnia

Karmelizowane udka z imbirową nutą

Zimowe posiłki nie muszą być nudne. Owoce sprawią, że staną się kolorowe i smaczne
Kuchnia

Zupa wiśniowa z goździkami i cynamonem

Łatwe w przygotowaniu i pyszne polędwiczki wieprzowe
Kuchnia

Polędwiczki z wiśniami

Pyszna potrawka z kurczaka w niecałą godzinę
Kuchnia

Piersi kurczaka w potrawce ze szpinakiem



Treściwa zupa  z warzywami i mięsem mielonym
Kuchnia

Gęsta zupa z klopsikami

Delikatna i puszysta rolada z kremem
Kuchnia

Rolada z kremem

Borówkę możesz zastąpić jagodami lub malinami. Mogą to być świeże lub mrożone owoce
Kuchnia

Sernik z borówkami

Tanio, smacznie i sycąco
Kuchnia

Faszerowane bataty

Krokiety z mięsem mielonym najlepiej smakują podane z czerwony barszczem
Kuchnia

Paszteciki z mięsem mielonym

Bezmięsna przekąska na szybko
Kuchnia

Placki warzywne

Świetnie smakują także z jogurtem kokosowym
Kuchnia

Grillowane brzoskwinie z waniliową polewą

Do soczewicy pasują imbir oraz gałka muszkatołowa
Kuchnia

Zupa z czerwonej soczewicy

Kruchy specjał z brzoskwiniami do popołudniowej kawy
Kuchnia

Aromatyczny placek z brzoskwiniami

Dorsza podawaj z pieczonymi warzywami albo z lekką sałatką
Kuchnia

Pieczony dorsz

Pyszne kotleciki bezmięsne przygotujesz w niecałą godzinę
Kuchnia

Kotlety ryżowe

Do czekolady warto dodać szczyptę soli, żeby nie wydawała się zbyt słodka. Można dodać również łyżeczkę whisky
Kuchnia

Gorąca czekolada z bitą śmietaną

Sycącą zupę podawaj z ryżem i pietruszką
Kuchnia

Zupa jarzynowa z kurczakiem

Pieczony czosnek nadaje zapach daniu, ale warto go też zjeść – jest pysznny
Kuchnia

Ryż po afrykańsku z kurczakiem

Pyszny obiad przygotujesz w zaledwie pół godziny
Kuchnia

Ryż smażony po chińsku z jajkiem

Z ryżu można przygotować wspaniałe przekąski i sycące dania główne
Kuchnia

Arancini

Zimą warto sięgać po witaminę D. Wiele osób ma jej niedobry ze względu na brak promieni słonecznych
Trendy

​Produkty, których nie możesz unikać, jeżeli marzysz o zdrowych włosach

Aromatyczne, rozpływające się w ustach risotto z grzybami
Kuchnia

Risotto z borowikami

Fondanty można mrozić w kokilkach przed upieczeniem. Zanim wstawisz je do piekarnika pozwól im odtajać- tylko pamiętaj, by piec je o pięć minut dłużej niż w przepisie
Kuchnia

Fondanty czekoladowe

Do dania warto dosypać szczyptę cynamonu, szafranu i dodać garść migdałów
Kuchnia

Pilaw z cieciorką

Zapiekanka z jajkiem, kaszą gryczaną i szpinakiem
Kuchnia

Jajko zapiekane z kaszą gryczaną i szpinakiem

Sycąca zapiekanka warzywna dla całej rodziny
Kuchnia

Zapiekanka z cukinią, ziemniakami i porem

Aromatyczne steki wzmocnione nutką burbonu
Kuchnia

Steki wzmacniane burbonem

Podawaj najlepiej z ziołowym purée ziemniaczanym
Kuchnia

Ragoût z kurczaka z pieczarkami w sosie śmietanowym

Pyszne ciasto czekoladowe przekładane kremem
Kuchnia

Ciasto oszukaniec na jednym jajku

Żeberka duszone w aromatycznym sosie
Kuchnia

Żeberka duszone

Aromatyczna strudel jabłkową podawaj oprószoną cukrem pudrem
Kuchnia

Strudel drożdżowa z jabłkami

Rolada makowa jest idealna do aromatycznej, porannej kawy
Kuchnia

Drożdżowy rulon z makowym nadzieniem

Bułeczki cynamonowe idealne do porannej kawy
Kuchnia

Cynamonowe zawijaski na jogurcie

Pyszne roladki w białym winie przygotujesz w 40 minut
Kuchnia

Roladki z kurczaka duszone w białym winie

Pyszny obiad w zaledwie pół godziny
Kuchnia

Penne z cykorią i orzechami

Pyszna, gęsta i aromatyczna zupa serowo-ziemniaczana zachwyci twoich gości
Kuchnia

Krem serowo-ziemniaczny

  • Poprzednia
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 100
  • Następna



Napisz do nas
Newsroom
RSS
W komórce
Reklama
Redakcja
Korzystanie z portalu oznacza akceptację Regulaminu oraz Polityki prywatności. Ustawienia preferencji. Copyright by INTERIA.PL 1999-2025. Wszystkie prawa zastrzeżone.